Spotifaj razvija funkciju koje će omogućiti remiksovanje pesama

Švedska platforma za striming muzike Spotifaj razvija funkciju koja će omogućiti korisnicima da remiksuju pesme direktno u aplikaciji.
Spotifaj razvija funkciju koje će omogućiti remiksovanje pesama
Foto: Pixabay
Ovu informaciju je preneo portal Teh kranč koji se pozvao na snimke ekrana sa kodom koje je uslikao tehnološki stručnjak Kris Mesina.
 
Ljubitelji muzike u ovom trenutku za remiksovanje koriste uglavnom softvere kao što su Adobi audišn ili Ejblton lajv, a novi alat bi omogućio remiksovanje u okviru Spotifaja.
Snimci ekrana pokazuju da će alati za pravljenje miksova biti dostupni u okviru Mjuzik pro nivoa premijum pretplate.
 
Portparol Spotifija rekao je za Teh kranč da kompanija stalno istražuje ideje za poboljšanje ponude korisnicima, ali da neće komentarisati spekulacije oko novih alata.
Švedska platforma je prošlog meseca saopštila da testira uvođenje obrazovnih video kurseva u svoju ponudu.
 
Spotifaj će u saradnji sa kompanijama kao što su BBC i Skilšer pokenuti uslugu najpre u Velikoj Britaniji, a najmanje prve dve lekcije će biti besplatne.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika