Tom Henks će voditi specijalnu emisiju o inauguraciji Bajdena

Američki glumac Tom Henks vodiće specijalnu emisiju koju će glavni američki TV kanali prenositi 20. januara, na dan inauguracije novoizabranog predsednika Džozefa Bajdena, objavljeno je danas.
Među gostima Henksa biće Džon Bon Džovi, Džastin Timberlejk i Demi Lovato.
 
Taj program zbog epidemiološke situacije i iz bezbednosnih razloga organizuje odbor za inauguraciju umesto uobičajene svečanosti na dan polaganja zakletve novog predsednika.
 
Specijalna emisija "Celebrating America" biće od 20.30 do 22h po američkom vremenu prenošena na kanalima ABC, CBS, NBC, CNN i MSNBC, kao i na JuTjubu.
 
Program je zamišljen i kao "omaž herojima" protekle godine borbe s pandemijom koronavirusa.
 
Areta Frenklin je 2009. godine pevala na prvoj inauguraciji Baraka Obame. Tada su nastupali i Brus Springstin, Šakira, Stivi Vonder i grupa U2. Na drugoj Obaminoj inauguraciji pevala je Bijonse. Donald Tramp je 2017. godine na svojoj inauguraciji morao da se zadovolji "drugorazrednim i trećerazrednim" muzičarima, jer svet šou biznisa nije pokazao interesovanje da ga podrži.
  • Dragan

    21.01.2021 09:14
    Ah
    Tom Henks je član republikanske stranke još iz 2011 g kad je u jednom intervijuu rekao.Za mene malo konzervativan tip i osrednji glumac.
  • hahaha

    13.01.2021 22:14
    Oooo da, ja kada glasam necu da cujem savete ekonomskih eksperata, diplomata itd, hocu da cujem savete zabavljaca, glumaca i pevaca.
  • dada

    13.01.2021 21:27
    Dvojnici

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.