Glumac Armi Hamer optužen za silovanje

Američki glumac Armi Hamer, poznat po ulozi u filmu "Skrivena ljubav", izgubio je učešće u dva holivudska projekta nakon optužbi na društvenim mrežama za silovanje, a u četvrtak je protiv njega sudsku tužbu podnela jedna mlada žena.
Hamerov avokat Endrju Bretler nazvao je optužbe "skandaloznima" i rekao da je glumac sve svoje veze održavao "uz potpuni pristanak".
 
Optužbu o silovanju danas 24-godišnja žena podnela je pošto je nekoliko žena na društvenim mrežama optužilo Hamera za emocionalno i fizičko zlostavljanje i kazalo da je on imao nasilne seksualne fantazije. Hamer (34) je tada odgovorio da neće odgovarati na "zlobne napade na mreži", ali zbog njih je izgubio angažman u dva holivudska projekta.
 
U četvrtak je žena koja se predstavila samo kao Efi, rekla na konferenciji za novinare da je četiri godine održavala romantičnu vezu s glumcem koji je u to vreme bio u braku s televizijskom voditeljkom Elizabet Čembers.
 
"Armi Hamer brutalno me je silovao 24. aprila 2017. u Los Anđelesu, što je trajalo četiri sata, udarao je mojom glavom o zid, povredio mi lice", ispričala je Efi.
 
Rekla je da je da počinio i druge nasilne radnje prema njoj na koje ona nije pristala.
 
Efi, koja živi u Evropi, rekla je da je Hamera upoznala preko Fejsbuka 2016. i zaljubila se u njega. Kazala je da je nakon navodnog silovanja trpela traumatične "flešbekove" i imala suicidalne porive te da se oseća krivom što nije ranije progovorila. Armi Hamer potiče iz bogate preduzetničke porodice, a proslavio se ulogama u filmovima "Društvena mreža" (The Social Network) i "Call Me By Your Name".
  • Jovana

    21.03.2021 15:46
    Budalastina
    Poznatim i bogatim licnostima se svasta smesta kako bi se iznudio novac ili blokirala karijera. Ovo da vas neko na drustvenim mrezama "sponatno" optuzi za tesko fizicko nasilje i da covek nakon toga izbugi projekte je budalastina, a bez da je "zrtva" otisla kod advokata, lekara itd. Ovakvo pisanije na drustvenim mrezama bi trebalo zabraniti. To je vid zlostavljanja, a moze i da unisti neciji zivot. Jer kad se ovako nesto dogodi taj neko je kriv dok se ne dokaze suprotno, a sve samo na osnovu par recenica na drustvenoj mrezi.
  • @

    21.03.2021 13:11
    @Anon
    Stati na put zloupotrebi moci, nasilju, seksualnom nasilju, zlocinu ove ili one vrste ne podrazumeva duple standarde i dodatnu kaznu za ljude koji pripadaju samo nekim profesijama.
    Jednaka kazna za sve.
    Mozete misliti ovo ili ono o nekim poznatim licnostima, ali mnogi prepoznaju njihov talenat i njihov rad ne sprecava druge da se ispolje.

    Talenat ne prestaje tek tako.
    Sem toga, pitanje je koliko slavnih istorijskih licnosti koje svi slave su bili siledzije.
  • Anon

    21.03.2021 11:40
    Feminizam je kriv...
    ...Za sve.
    Jadni muškarci.
    Jadan kamiondžija koji fizički savlada ženu i siluje je.
    Jadni Vudi Alen i Harvi Vajnstin koji su koristili uticaj u branši da zlostavljaju žene.
    Jadan Kevin Spejsi koji je to isto radio dečacima.
    Ovde se radi o stajanju na put zloupotrebi moći, koja god ona bila.
    Gubljenja talenta NEMA, jer se otvara mesto za neke nove, dobre ljude koji će dobiti šansu da rade isti ili sličan posao a pri tom ne uništavaju tuđe živote.
    A da budemo iskreni, u slučaju Alena i Hamera svakako nema gubljenja talenta, ali to je moje lično mišljenje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.