Mik Džeger: Sa antivakserima se jednostavno ne vredi raspravljati

Frontmen Rolingstonsa Mik Džeger je u svojoj novoj pesmi "Easy Sleazy" "potkačio" antivaksere i teoretičare zavere, a u intervjuu za magazin "Roling stoun" naveo je da je reč o ljudima sa kojima ne vredi raspravljati.
Mik Džeger: Sa antivakserima se jednostavno ne vredi raspravljati
Foto: Youtube screenshot (Sky news)
Mik Džeger i frontmen benda "Foo Fighters" Dejv Grol nedavno su iznenadili obožavaoce novim singlom "Eazy Sleazy". Pesma je nastala tokom karantina uvedenog zbog pandemije, a Džeger se u njoj osvrnuo i na teorije zavere i antivakserski pokret.
 
Legendarni roker izjavio je u intervjuu za "Roling stoun" da je te stihove napisao nakon što su njegovi bliski prijatelji i članovi porodice počeli da veruju u teorije zavere.
 
"Imam prijatelje i rodbinu koji se upuštaju u te stvari koje su jednostavno iracionalne. Naravno, ne vredi razgovarati sa njima o tome. Dobili su ono u šta veruju i oni veruju u to. I nije važno šta ćete reći, oni će i dalje verovati u to. Tu racionalna misao ne funkcioniše", ocenio je Džeger.
 
Podsetio je i da se, kada je bio dete, umiralo od dečije paralize, a da je ta bolest kasnije iskorenjena upravo zahvaljujući vakcinama.
 
"Ta nesrećna deca su ili umirala ili ostajala obogaljena, i imao sam dosta takvih drugara. Da li biste radije dali svom detetu vakcinu ili da ostanu nepokretna? Ali ne možete se raspravljati sa tim ljudima. I tako sam došao do teorija zavere, preko antivaksera. To čak nisam ni pomenuo u pesmi, a verovatno je trebalo", zaključio je frontmen Rolingstonsa.
  • Trt

    21.04.2021 12:22
    @Dana

    Njegov buran i nezdrav život ne znači da nije 10x pametniji od vas koji ste proživeli svoje neuke i napaćene živote.
  • Mana

    21.04.2021 00:38
    Mick
    Ne cudi me sto Mick voli igle
  • Panthooz

    20.04.2021 13:27
    Avaksi, patite. Možete samo da stanete mirno pred Mickom i da pitate da vam baci malo svojih otpadaka. Njegovo malo, vama bi moglo da bude i previše. Vozajte!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.