Dete Ilona Maska se odreklo svog oca

Transrodna ćerka Ilona Maska podnela je zahtev za promenu imena u skladu sa svojim novim rodnim identitetom i zato što više "ne živi niti želi da bude povezana sa svojim biološkim ocem".
Ksavijer Aleksander Mask, koji je nedavno napunio 18 godina, zatražio je promenu prepoznavanja pola iz muškog u ženski, te promenu imena, navodi se u sudskim dokumentima dostupnima na veb stranici PlainSite.org.
Njena majka je Džastin Vilson koja se razvela od Maska 2008. godine.
Nema objašnjenja razdora između Maska i njegove ćerke. Ni Maskov advokat ni Teslina kancelarija za medije nisu odmah odgovorili agenciji Rojters na zahtev za komentar.
 
Otprilike mesec dana nakon što je njegovo dete podnelo zahtev za promenu imena i pola, Mask je izjavio da podržava Republikansku stranku čiji izabrani predstavnici podržavaju niz zakona kojima bi se ograničila prava transrodnih osoba u saveznim državama širom zemlje.
 
"Apsolutno podržavam transrodnost, ali sve ove zamenice su estetska noćna mora", tvitao je Mask 2020. godine.
  • Hygge

    28.06.2022 09:55
    Mentalni bolesnici = levičarski liberaški marksisti. Ovo neće na dobro izaći.
  • Etme

    21.06.2022 21:05
    @narcy
    Ako mislis na caleta, da…
  • narcy

    21.06.2022 12:00
    Sebični, samoživi, bahati, pohlepni narcis...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.