Rasprava Stivena Kinga i Ilona Maska oko plave kvačice na Tviteru i donacija Ukrajini

Reditelj Stiven King (75) apelovao je na američkog milijardera Ilona Maska, umesto da plaća za plave kvačice popularnim korisnicima Tvitera, donira novac u humanitarne svrhe u Ukrajini.
Rasprava Stivena Kinga i Ilona Maska oko plave kvačice na Tviteru i donacija Ukrajini
Foto: Beta/AP
Mask mu je odgovorio kontrapitanjem: "Donirao sam 100 miliona dolara Ukrajini, a vi?"
Sve je počelo u četvrtak, kada je King rekao da njegov nalog ima plavu kvačicu, ali da nije platio da mu nalog bude verifikovan.
"Nema na čemu, namaste", odgovorio mu je Mask.
 
"Vašington egzaminer" prenosi da je Mask rekao da je on "lično platio" da pojedine javne ličnosti zadrže plavu oznaku.
 
Međutim, King je sugerisao Masku da iskoristi novac koji troši na plave kvačice i da ih fondaciji koja pomaže narodu u Ukrajini.
 
"Smatram da bi gospodin Mask trebalo da tu moju plavu kvačicu da u humanitarne svrhe. Preporučujem Pritula fondaciju, koja pruža veliku pomoć u Ukrajini. To košta samo osam dolara, pa bi možda gospodin Mask mogao da doda još malo više", tvitivao je King.
 
Mask je brzo odgovorio slavnom autoru. 
"Donirao sam 100 miliona dolara Ukrajini. Koliko ste vi dali?", pitao je Mask Kinga.
 
Tviter je nedavno uveo plaćanje usluge za korisnike koji žele da im bude verifikovan nalog i ta usluga za pojedince košta osam dolara, a za organizacije zlatna oznaka košta 1.000 dolara. 
  • sremac

    24.04.2023 14:36
    dobrotvori
    Kada američki "dobrotvori" počnu da se prepucavaju ko je humaniji.... Smešni ste obojica.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.