Tajm: Tejlor Svift je ličnost godine

Muzičarka Tejlor Svift proglašena je za ličnost godine u tradicionalnom izboru magazina Tajm.

Ličnost godine se proglašava od 1927. godine. 

Ove godine je konkurencija bila jaka, pa su se u užem izboru našli štrajkači u Holivudu, Si Đinping, Sem Altman, tužioci koji su podigli optužbe protiv Donalda Trampa, Barbi, Vladimir Putin, Kralj Čarls Treći, Džerom Pauel i Tejlor Svift.

Urednici Tajma odabrali su Tejlor Svift za ličnost godine.
 
Ova muzičarka je imala značajnu godinu iza sebe, obarala je rekorde, a njena publika je i doslovno izazvala zemljotres tokom nastupa. 
 
 
Tajm je naveo da je ovo "era" moći Tejlor Svift - ona je popo zvezda, milijarderka i jedna od najmoćnijih žena današnjice. 
 
"Teško je videti kreiranje istorije kada ste u sred nje, a još je teže odvojiti uticaj koji Tejlor Swift ima na kulturu od njene slave. Ovo je bila godina u kojoj je ona usavršila zanat - ne samo u muzici, nego i kao poziciji velike kantautorke modernog doba. Svet je, za uzvrat, gledao, plakao, igrao, pevao u stadionima i bioskopima širom sveta", piše dalje.
  • Aleksej

    14.12.2023 08:03
    Xexe
    Nzm ni ko je ni kako izgleda ni cime se bavi :)
  • Nina

    14.12.2023 06:10
    Pesme i igara dajte!
    Igrali,plakali.....
    To je samo pokazatelj uticaja medija,telefona,tokova politike i desavava u svetu, nezainteresovanosti i apatije i jos sablasniji pokazatelj praznih glava...buducnosti!
    Kakva manipulacija...
  • Дуле

    06.12.2023 22:04
    Јелте ,молићу лепо ,а ко је дотична персона ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.