VIDEO: Reka vina tekla ulicama malog portugalskog grada

Vinari su mali portugalski grad Sao Lorenco do Bairo ofarbali u crveno nakon što su se dva rezervoara slučajno prosula 2,2 miliona litara crvenog vina niz mirnu ulicu.
Brza reka crvenog vina tekla je niz brdo u ovom gradiću, nakon što su dva rezervoara u vlasništvu destilerije Levira iznenada popustila u nedelju, piše Dejli mejl, prenosi N1
Zbunjeni meštani gledali su kako vino, skoro dovoljno da napuni olimpijski bazen, teče ulicama grada.
Izlivanje je bilo toliko veliko da su lokalni zvaničnici izdali ekološko upozorenje i bili primorani da preusmere vino kako bi sprečili da zagadi obližnju reku.
 
Vatrogasna služba Anadije blokirala je bujicu i skrenula je od reke, pa je vino natopilo polje, javljaju lokalni mediji.
 
 
Vatrogasci su rekli da je podrum u jednoj kući u blizini destilerije zaliven vinom.
 
Destilerija Levira uputila je izvinjenje.
 
"Preuzimamo punu odgovornost za troškove vezane za čišćenje i popravku štete, s tim da imamo na raspolaganju timove koji mogu da to odmah urade. Posvećeni smo rešavanju ove situacije što je pre moguće", kazali su oni.

Teme

vino
  • Dr Miggyy

    12.09.2023 16:36
    BOLJE JE PRANJE GRLA VINOM
    Vinari su mali portugalski grad Sao Lorenco do Bairo poplavili nakon što su se dva rezervoara slučajno prosula 2,2 miliona litara crvenog vina niz ulicu. Kako su vinopije gledali na vinarskoj poplavi? Коd nas ne padne ni toliko kiše, vođa bi pretvorio državu u „fontanu“ na vino po želji opozicije.
  • White

    12.09.2023 12:09
    Jaoooo... A gde smo mi bili...
  • Dr Miggyy

    12.09.2023 08:44
    Pranje ulice vinom
    Vinari su mali portugalski grad Sao Lorenco do Bairo poplavili nakon što su se dva rezervoara slučajno prosula 2,2 miliona litara crvenog vina niz ulicu. Kako su vinopije gledali na vinarskoj poplavi? Коd nas ne padne ni toliko kiše.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Hrana i piće

VIDEO: Spljošteni kroasani novi hit

Kroasani su, zbog svoje hrskavosti i prozračne teksture mnogima omiljena peciva. Zato se ljubiteljima kroasana možda neće svideti to da su najnoviji hit kroasani koji se pre pečenja - spljošte.