Mislima do željenog orgazma

Sve one žene koje imaju problem da dožive orgazam, mogu da probaju tehniku Amerikanke Barbare Kareljas, koja tvrdi da do seksualnog vrhunca dolazi – mislima.
Sve one žene koje imaju problem da dožive orgazam, mogu da probaju tehniku Amerikanke Barbare Kareljas, koja tvrdi da do seksualnog vrhunca dolazi – mislima.

Kareljasova je umetnica koja se godinama bavila pozorištem, da bi se prekvalifikovala u seksualnog terapeuta. Barbara, koja je na vrhuncu krize izazvane AIDS-om počela da istražuje alternativne vidove seksualnosti, danas drži predavanja na kojima svoju tehniku postizanja orgazma mislima prenosi na druge.

Da nije reč o prevari potvrdili su naučnici sa univerziteta Rutgers, koji su dokazali da su prilikom orgazma kod Barbare reagovali oni delovi mozga koji se aktiviraju i kada je reč o standardnom vrhuncu. Pristalica njene tehnike je i pisac i seksualni terapeut dr. Ian Kerner, koji tvrdi da je mozak najsnažniji seksualni organ, zbog čega svima preporučuje tehnike disanja, koncentracije i maštanja kao sredstvo za poboljšavanje seksualnog života.

Barbara, koja uživa u solo seksu više nego ikad, kaže da suština njene tehnike nije u zameni za klasični seks, već u težnji da se promeni tradicionalno poimanje seksualnosti kao nečega što mora biti tiho i brzo gotovo. Seks nije samo genitalan odnos, kaže Kareljasova, koja kaže da svako može savladati ovu tehniku koja nudi bezbedan i fantastičan seks.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.