Zašto muškarci sa vama žele samo kombinaciju?

Nikako da upoznate osobu za duge staze? Možda su ovo razlozi.
Nikako da upoznate osobu za duge staze? Možda su ovo razlozi.

1. Mnogo radite

Sastanci, poslovna putovanja, seminari... ali ako imate malo vremena za sebe, još manje imate za ljubav. Muškarci to vide i zato ne očekuju mnogo, niti pružaju mnogo.

2. Ne odričete se ničega

Nikada ne biste otkazali trening, ručak sa drugaricama i ostalo zbog njega? Zašto onda da očekujete da on uloži više u vašu vezu?

3. Dramite oko svega

Malo drame je u redu, ali ako ste stalno u nekom problemu, ne očekujte da će on to da reši. Možda i može, ali vi ćete odmah izmisliti novi problem i tako u krug. Nikome takva osoba ne treba.

4. Ne znate šta želite

I želite i ne želite vezu? Jedno pričate, a drugo radite? Tako možete da privučete samo muškarca koji je podjednako neodlučan.

5. Mnogo tražite, malo dajete

Da, on je lovac, pustite ga da vas malo osvoji, ali mu dajte makar malo vetar u leđa. I on uživa u komplimentima, pažnji poklonima... signalima koji mu kažu da će trud biti uzvraćen.

  • bgdn

    13.04.2015 11:09
    Мора да је нека фина дама...
    Или поред свег овога наведеног девојка је једноставно у народу позната као "поточарка", "камењарка", "половњача" или слично.

    Најгоре је што она сама то не схвата. Гази је ко стигне а прича приче жели дечка. Јесте срећо тако ћеш га сигурно наћи. Па да си Џесика Алба нећеш никога тако наћи. Али Боже мој... Мора и то неко.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.