Koje su seks igračke najbolje za žene

Žene će retko kad priznati da poseduju neku seks igračku, a kamoli da je koriste. Brojna istraživanja su pokazala da seksualna pomagala itekako mogu začiniti život u spavaćoj sobi.
Žene će retko kad priznati da poseduju neku seks igračku, a kamoli da je koriste. Brojna istraživanja su pokazala da seksualna pomagala itekako mogu začiniti život u spavaćoj sobi.

Jastuk

Dobro pozicionirani jastuk može vam pomoći da iskusite nove seksi položaje i tako unesete raznolikost u svoj seksualni život. Možda možete isprobati novi položaj tako da legnete na leđa, a ispod guze stavite jastuk. To će dati novu dimenziju misionarskom položaju. Ili ga možete staviti između nogu dok je vaš partner iza. Načini su brojni, a na vama je da odaberete koji vam se najviše sviđa.

Vibrator

Prema savetima brojnih seksologa, svaka žena bi trebalo da ima vibrator – nebitno da li je u vezi ili nije. Ako ste sami, vibrator vam može pomoći da otkrijete vlastitu seksualnost i užitak na koji vaše telo reaguje. Ako ste u vezi, možete pojačati intenzitet dok ste sa svojim partnerom. Vibrator, kako pokazuju različita istraživanja, pomaže da žene brže i intenzivnije dožive orgazam. Naravno, uvek bi trebalo držati pune baterije u rezervi.

Lubrikant

Ne samo da pomaže da stvari teku glatko, nego pomaže i da seks traje duže. Sjajno je pomagalo prilikom isprobavanja novih položaja. Postoje različite vrste lubrikanata i jedan koji odgovara vašoj prijateljici, ne mora nužno odgovarati i vama. Dakle, same morate izabrati svoj lubrikant. Ako ste slučajno alergični, onda pazite da ne izaberete neki koji će vam izazvati lergijsku reakciju. Postoje i organski lubrikanti koji ne bi trebalo da prave nikakve probleme.

Seksi knjige

Ma koliko mislite da znate o seksu, činjenica je da znanja o toj temi nikad dosta. Ako nemate, nabavite kvalitetnu edukativnu knjigu o seksu. Pomoći će vam da upoznate svoje, ali i partnerovo telo. Možete naučiti neke nove trikove, ali i nove položaje. Dobra knjiga može biti i izvor inspiracije koja će zbivanja u vašoj spavaćoj sobi dovesti do savršenstva. Ne zaboravite, i seks je veština koju treba učiti i teoretski i praktično.

Seksi donji veš

Senzualni grudnjak i vruće gaćice ženi mogu pomoći da se oseća veoma seksi. To je i naučno dokazano, pa nema razloga da stvari u spavaćoj sobi dodatno začinite seksi donjim vešom. Osim što će razveseliti vašeg partnera, pomoći će i vama. To možete uraditi i ako ste same jer seksi donji veš budi u vama seksualnost koja se nadaleko oseti.

Japanske kuglice

Ima ih više vrsta, a vi odaberite one za koje mislite da će vama najviše odgovarati. Kuglice se stavljaju u vaginu – jedna po jedna. To može biti proces koji dugo traje, a u ženama budi veliko zadovoljstvo. Pre korišćenja bilo bi dobro da ih namažete lubrikantom. Oni koji ih koriste kažu da je iskustvo nezaboravno.

  • Pozz balkanikusu :)

    16.11.2010 18:57
    Шовинизам је веровање у супериорност групе којој неко припада у односу на другу, различиту групу.

    Уколико сте ме под фирмом ''ženski šovinista'' сврстали у групу жена које мрзе мушкарце - јако грешите - напротив, волим мушкарце. Хм, нарочито оне који за 'definiciju romantične večeri' имају одговор: Сех.
  • Balkanikus

    16.11.2010 07:07
    :D
    ^ovaj komentar je klasičan primer ženskog šovinizma :D
  • Ахаа

    15.11.2010 18:14
    ''Žene će retko kad priznati...''

    О чему причати са затуцаним балканикусима? којима смета и сама помисао да поред политике, економије и финансија постоји и нешто што се зове секс...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.