Putin: "Grupni seks je najbolji"

Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je u nedavnom intervju kako je grupni seks bolji od običnog "jedan na jedan" jer učesnici mogu da se odmore.
Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je u nedavnom intervju kako je grupni seks bolji od običnog "jedan na jedan" jer učesnici mogu da se odmore.

- Ljubitelji grupnog seksa kažu da je bolji od običnog jer kao i u svakom timskom radu, učesnik može da napravi pauzu i zabušava malo – izjavio je Putin u svom prvom intervju za stranu televiziju još od njegove inaguracije u maju.

Komentar je došao posle pitanja o orgiji koja se održala u moskovskom muzeju 2008. u kojoj je učestvovala Nadežda Tolokonikova, jedna od članica feminističke grupe Pusi Rajot, povodom postavljanja Dimitrija Medvedeva na mesto Putinovog naslednika.

- Grupa je organizovala seks na javnom mestu i to je njihov posao. Ljudi imaju pravo da rade šta hoće dok god to ne krši zakon – rekao je Putin.

  • G

    13.09.2012 08:16
    @Igor - odlično, još jedna veoma argumentovana izjava, sve puca od argumenata. Ja recimo smatram da ste vi gospodine u potpunosti mentalno poremećeni, jer osim što nemate nijedan jedini argument, osim naravno "on je bolesnik", podržavate i smatrate normalnim orgije po muzejima i crkvama. Ja sam spreman da vam poklonim 20 000 evra gospodine da odete u Nemačku, i napravite orgije u jednoj džamiji - ne brinite, time samo "izražavate mišljenje" što je sasvim normalno i "zdravo" ponašanje, a ja ću sačekati koliko god treba godina kada vas puste iz zatvora da vam nagradu uručim.
  • Igor

    13.09.2012 07:37
    @Elmer
    Elmer, nisi shvatio da ste ti, Rajh i Sumnjivi Moral pravi melem za G-ovu porodicu: kad se sa vama svadja oni se malo odmaraju. Neverovatan bolesnik...
  • G

    12.09.2012 21:26
    @Elmer Davez - adekvatnog imena, niko te nije ništa pitao. Drago mi je da je u igru ušla ta moderna reč koju koriste oni bez ikakvih argumenata - "smor", tvoja porodica mora da je ponosna na tebe.
    @Sumnjivi Moral - izjava je prilično nejasna. Na stranu zamena teza, jer dotične osobe nisu uhapšene zbog mišljenja već onoga što su svesno uradile, smatrate li da su orgije po muzejima i vređanje vernika po crkvama normalan način za izražavanje mišljenja?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.