Uz ove poze svaki penis činiće se većim

Ako vaš partner nije baš obdaren tamo dole, ne očajavajte. Seksualni život i užitak mogu spasiti određene poze zbog kojih će se penis činiti većim, a užitak biti pojačan.

Ako vaš partner nije baš obdaren tamo dole, ne očajavajte. Seksualni život i užitak mogu spasiti određene poze zbog kojih će se penis činiti većim, a užitak biti pojačan.

Iako neki zastupaju mišljenje da veličina nije bitna nego je važnija tehnika, u nekim određenim pozama i tehnikama penis može delovati veći.

Poza psa

Ova poza idealna je za muškarce i za žensku G-tačku. 'Muškarcima daje osećaj kontrole, a žena može skupiti noge, suziti vaginalni kanal i pojačati užitak', tvrdi stručnjakinja Nicci Talbot.

Stojeća poza otpozadi

I žena i muškarac stoje, ona je savijena u struku, a on je iza nje. I ova poza pruža puno mogućnosti stimulacije, a kako je karlica u toj pozi malo stisnuta, osećaj penetracije je veći.

Poza čarobna planina

Još jedan poza otpozadi.  Naslažite jastuke i naslonite se na njih. U ovoj pozi bitno je to da žena kleči i skupi noge, a i partner se postavlja u poziciju iza nje skupljenih nogu.  Za odličan doživljaj stisnite je bedrima i težinom i intenzitet je zagarantovan.

Isprepletite se

Žena je na trbuhu naslonjena na laktove, jedna noga ispružena,  druga savijena u koljenu. Penetracija je dublja, osećaj pojačan.

Ona je gore okrenutih leđa

U ovoj zanimljivoj pozi koja pojačava užitak i penis se doima većim: muškarac leži na leđima, žena je na njemu, ali okrenula mu je leđa i gleda prema nogama. Ona kontroliše pokrete stimulirajući sve svoje erogene zone, i lakše će postići orgazam, tvrdi stručnjakinja za seks Rachel McCoy.

Sklupčana poza

Ova poza zanimljivija je nego što možda mislite. Ova u kojoj ste se oboje sklupčani, a on vas je, naravno, uhvatio otpozadia, dobra je iz više razloga. Jako je intimna jer se potpuno dodirujete, a osećaj je pojačan jer ste oboje skupljeni i sklupčani, pa se penis čini većim.

Misionarska poza na nov način

Žena je na leđima, a muškarac joj je raširio i podignuo noge u vazduh.  On je na kolenima i vlada situacijom.

Misionarska poza s prekrštenim nogama

Ovu zanimljivu pozu verojatno mnogi nisu probali. Naime, žena je na leđima, a muškarac joj prekrštene noge drži u vazduhu. Stručnjaci kažu kako to stiskanje vredi probati jer je penetracija intenzivnija.

  • duško

    12.04.2014 23:41
    ...
    man'te me tih crnačkih fazona...
  • 10.04.2014 20:19
    Slike?!?!
    Pa sto mi niste slike stavili, kako cu veceras???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.

Koliko je seksa potrebno za sreću

Gotovo polovina bračnih parova ima seksualne odnose dva puta mesečno, pokazali su rezultati novog istraživanja naučnika sa Kinsli univerziteta u Americi.