Ženski ejakulat je ustvari mokraća

Veliki broj žena se još ne može pohvaliti svojim prvim pravim orgazmom, a donedavno ih je malo uopšte znalo da i one mogu da dožive ejakulaciju.
Veliki broj žena se još ne može pohvaliti svojim prvim pravim orgazmom, a donedavno ih je malo uopšte znalo da i one mogu da dožive ejakulaciju.

Na svu sreću, ženski časopisi su ostali bez ideja o 3487. načinu mršavljenja pa su se počeli malo više baviti temama seksualnosti, a i televizija je definitivno pripomogla u rasvetljavanju nekih nepoznanica. Naravno, glavna učiteljica po običaju bila je dobra stara pornografija gde su žene po prvi put mogle da čuju i vide kako zapravo izgleda ženska ejakulacija, kolokvijalno nazvana squirting.

Tu odmah moramo napraviti jasnu razliku između ženske ejakulacije i squirtanja jer se nikako ne radi o istoj stvari. Prvo se odnosi na malenu količinu mlečno bele tečnosti koja se luči tokom ženinog svršavanja (izgleda slično kao sperma), dok je squirting bukvalno mlaz prozirne tečnosti koja se poput vodoskoka ispaljuje putem uretre. Upravo je to bio podsticaj francuskom doktoru Samjuelu Salami da podrobnije istraži što je zapravo squirting i to ultrazvučnim skeniranjem karlice sedam kandidatkinja sklonih upravo takvim mlazevima. Merenja su obavljena pre, za vreme i nakon squirtanja, a rezultati su prilično zanimljivi.

Naime, svaka žena je imala praznu bešiku pre početka seksualne stimulacije, a on se počeo puniti tečnošću taman pre orgazma. Nakon samog squirtanja bešika je ponovno ostala prazna, a naučnici su potom analizirali uzorak koji je sadržavao ureu, mokraćnu kiselinu, kreatinin i PSA (hormon koji se proizvodi u muškoj i ženskoj prostati nazvanoj Skeneova žlezda). To odgovara sastavu mokraće, osim potonjeg hormona koji se uglavnom nalazi i u klasičnom ženskom ejakulatu.

Dakle jasno je da tečnost koja dolazi iz mesta iz kojeg dolazi urin i ima gotovo jednak sastav kao urin jednostavno mora biti urin što će reći da je squirtanje zapravo samo jedna varijanta nekontroliranog piškenja.

  • 19.01.2015 21:40
    Naucnici su analizirali, hahahahaha, voleo bih da sam jedan od tih naucnika.
  • NS

    19.01.2015 18:31
    Ufff
    Em onaj sjajni fazon pisanja, em korisna informacija. Definitivno bolje nego 3487. način da se izmršavi :D
  • 19.01.2015 17:37
    U prevodu: Upišala se od ****** ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.