VIDEO: Vežbe uz koje skidate salo

Za ovaj trening potrebno je samo 3 minuta dnevno, a garantuje razgibano telo i zategnutiju zadnjicu, kao i mišiće ruku i stomaka.
Kajla Itsines je jedna od najpopularnijih trenera na Instagramu s više od 4 miliona obožavalaca. Australijanka je osmislila režim vežbanja za koji je potrebno samo 3 minuta dnevno, a koji garantuje razgibano telo i zategnutiju zadnjicu, kao i mišiće ruku i stomaka. 
 
1. vežba - dupli čučnjevi 
 
Stanite sa stopalima raširenim u visini ramena, sa lagano razdvojenim prstima prema "spolja". Bokove ispružite unazad i lagano savijete kolena, pa počnite da spuštate zadnjicu u smeru prema zemlji. Sada delimično ispružite noge kako bi se zadnjica podigla nekoliko centimetara prema gore. Ponovite ovaj potez 10 puta. 
 
2. vežba - skok sklekovi 
 
Čučnite, položite dlanove na zemlju, a noge brzo zabacite unazad, tako da se nađete u pozi za izvođenje sklekova. Vratite se u prvobitan položaj, a potom se ispravite s ispruženim rukama iznad glave. Ponovite ovu vežbu. 
 
Namestite štopericu na 3 minuta, pa izvodite svaki dan ovu vežbu u trajanju od 180 sekundi. Pogledajte u videu kako ovu vežbu izvodi Kajla.

Autor: Zadovoljna

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin