Mis Amerike bez defilea u kupaćem kostimu

Takmičenje lepote Mis Amerika saopštilo je danas da takmičarke ubuduće neće imati defile u kupaćim kostimima i ova odluka stupa na snagu 9. septembra kada će izbor biti u Atlantik sitiju.
Izbor za takmičenje lepote Mis Amerika više neće ocenjivati lepotice na osnovu fizičkog izgleda i to je razlog ovakve odluke.
 
"Ukidanje defilea lepotica u kupaćim kostimima rezultat je MeToo pokreta", rekla je predsednica organizacije Mis Amerika Grečen Karlson.
 
"Nećemo više suditi kandidatkinjama na osnovu fizičkog izgleda. To je velika stvar i to znači da misice neće ići na binu u kupaćim kostimima i ova odluka stupa na snagu 9. septembra kada će izbor biti u Atlantik sitiju. Fokusiraćemo se na ono što izlazi iz njihovih usta, fokusiraćemo se na inicijative koje bi pokrenule", dodala je Karlsonova.
 
Takmičenje je počelo pre skoro 100 godina u Atlantik Sitiju kao takmičenje lepotica u kupaćim kostimima, a za cilj je imalo da se na taj način privuku turisti u grad u Nju Džersiju.
  • proka

    06.06.2018 07:52
    franšiza
    . . . dosta smo mi kopirali Amere , a sad malo oni nas! " Besede u čast Donalda Trampa" .
    ili možda demokratski kao prpošteni AV ?
    Hoće li i ostale zemlje " prihvatiti " ovu demokratsku -Me too za...anciju ?
  • Kać

    06.06.2018 07:03
    Sve je moguce
    Ocekujem da ce naredna mis Amerike biti Medlin Olbrajt.
  • pera

    06.06.2018 01:56
    .
    Dajte i mr. universe da se ne bira diskriminatorski po misicima, nego po tome kako jodluju ili nesto.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin