VIDEO: U dvorište postavio veliku skulpturu srednjeg prsta namenjenu gradskoj upravi

Ted Pelki iz Vestforda je odlučio da se osveti upravi grada jer godinama odbija da mu da dozvolu za izgradnju garaže. On je u želji za osvetom postavio veliku skulpturu srednjeg prsta koju je platio 4.000 američkih dolara.
"Krivo mi je što su građani pomislili da je gestikulacija upućena njima. Postavio sam ovo da bih se osvetio upravi grada koja odbija da mi da dozvolu već duži niz godina. Situacija nije bila fer i hteo sam da se izjasnim na pravi način", rekao je Ted.
 
Ted se s upravom borio dugih deset godina, na kraju mu je ponestalo strpljenja pa je postavio skulpturu u svoj vrt na četiri metra visine kako bi bila vidljiva celom gradu i da srednji prst bude okrenut prema zgradi uprave.
 
Uložio je dodatni novac kako bi skulptura bila vidljiva i noću, pa ispod nje sada stoje reflektori. Kao najbolju stvar od svega Ted izdvaja činjenicu da ne postoji zakon kojim bi mogli krivično da ga terete za ovaj čin, jer se ovo smatra slobodom govora. 
 
On ne planira da skloni svoje delo u skorije vreme i nada se da će ovaj čin pokrenuti njegov slučaj dobijanja dozvole.
 
  • Sladza

    13.12.2018 15:50
    Nama ne bi trebala novogodisnja rasveta
  • USA gasterbajter

    13.12.2018 14:08
    Za Mr gasterbajtera
    Zato smo tu gde smo probaj u USA ili evropi u uredjenim drzavama da das mito pa ces da vidis kako ces da prodjes ...
    Dao I 1$ ili milion isto je I svrha I razlog a to znaju svi Koji zive preko tako da Mr gasterbajteru probaj to nesto tu de si pa ces cistiti autoputeve I sneg na -40 I to na aljaski I itd .....
    Samo u srbiji se glup dici glupostima a pametan cuti jbg
  • need for speed

    13.12.2018 12:29
    (U)metnik
    ko je umetnik? Treba mi par komada za BGD. Da ih usmerim ka ....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Španski sud zabranio društvenu mrežu Telegram

Okružni sud u Španiji zabranio je rad društvenoj mreži za slanje poruka - Telegram, nakon pritužbi medijskih kompanija da je ona omogućava korisnicima da postavljaju njihov sadržaj bez dozvole.

Marihuana u Nemačkoj legalna od 1. aprila

Plan Vlade Nemačke da liberalizuje pravila o kanabisu prešao je i poslednju prepreku u Parlamentu čime je otvoren put da posedovanje ograničenih količina marihuane bude dekriminalizovano 1. aprila.

Počeo šahovski turnir za mlade u Beogradu

Ministar bez portfelja zadužen za odnose sa dijasporom Đorđe Milićević i predsednik Šahovskog saveza Srbije Dragan Lazić otvorili su danas u Beogradu "Šahovske susrete budućih šampiona".