FOTO: Kabinet premijera Australije objavio sliku na kojoj on ima dve leve noge

Australijski premijer Skot Morison izvrgnut je podsmehu na društvenim mrežama pošto su članovi njegovog kabineta u fotošopu obradili njegovu fotografiju tako da izgleda kao da ima dve leve noge.
FOTO: Kabinet premijera Australije objavio sliku na kojoj on ima dve leve noge
Foto: Screenshot
Na fotografiji koja prikazuje Morisona sa suprugom i dvoje dece, a trebalo je da bude postavljena kao zvanična slika na njegovom ličnom vebsajtu, premijer nosi blještavo bele patike, ali su obe za levu nogu.
 
Osoba koja je "fotošopirala" fotografiju želela je da odrpane premijerove patike zameni novim.
 
Fotografija je vrlo brzo izazvala burne reakcije na društvenim mrežama, gde su se korisnici rugali i pravili šale na Morisonov račun.
 
 
Premijerov portparol je kazao da on nije autorizovao fotografiju, a na Tviteru se oglasio i sam Morison nastojeći da umanji nastalu štetu, naročito s obzirom na skoru izbornu kampanju.
 
Poručio je osoblju da bi, kad se već prihvata fotošopa, umesto patika moglo "fotošopirati" njegovu kosu.
 
  • B

    13.01.2019 10:16
    Na robiju!
    Na robiju sa odgovornim licem!
    7 dana za uvredu premijera.
    10 godina za odavanje drzavne tajne

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.