VIDEO: Vlade Divac na Božić pucao iz sačmare u centru američkog gradića

Grupe Srba koji su se odselili u Ameriku okupljaju se na Božić u Džeksonu i Čikagu i pucaju iz pušaka.
VIDEO: Vlade Divac na Božić pucao iz sačmare u centru američkog gradića
Foto: Screenshot
Iz vatrenog oružja ove godine pucao je i proslavljeni košarkaš i funkcioner Sakrameno Kingsa Vlade Divac i to u Džeksonu nadomak Sakramenta. 
 
Ovakvo obeležavanje Božića u ovom gradiću organizuje se godinama sa dozvolom gradskih vlasti, prenose mediji.
 
Ispaljuju se ćorci i sve se odvija pod strogom kontrolom policije, nakon čega se ispaljene čaure pokupe.
 
  • Robert

    13.01.2019 12:03
    To
    Nije mu to prvi put, imate na youtube snimak od ranije a mozda i svake godine to on radi
  • Bilo nekad u Staparu

    13.01.2019 11:53
    @ NESTALO MI GORIVA
    Zasto mi se obracate u muskom rodu, kada je komentar pisala zena? Mislite da samo muskarci pisu komentare? Ja sam ponosna na mog deda-uju, Stevu, uvek sam mojoj deci pricala njegove dogodavstine. Bio je dobrica, boem...Secam ga se odlicno, umro je te jeseni kada sam ja posla u prvi razred. MOMCI SU ZAISTA UVEK ZA BOZIC PUCALI U STAPARU, I PRE STO GODINA I DANAS. Uvek sam u vreme mog detinjstva zalila decu iz komunistickih porodica. Njihovo detinjstvo je bilo sumorno, bez veselja. Nikada necu zaboraviti Materice, Oceve, Badnji dan, Bozic, Vrbicu, Uskrs, Ivandan....Sacuvali smo SVE obicaje, srpske, pravoslavne i zato sam ponosna i na Vladu Divca i na sve nas.
  • Atila Aga

    13.01.2019 08:26
    ...
    E moj Divac, pa ima toliko drugih nacina da se ostane zapazen, to je kao sve fol, corci i sacmare a mi i danas u Republici Srpskoj imamo Problem sa oruzjem iz prethodnog rata, jos uvijek se bacaju bombe u rijeku i sl. Sve grmi u ponoc na Badnje vece, nema nikakve sigurnosti na zalost. Mozda bi sledece godine javni apel bio korisniji od ove predstave...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Španski sud zabranio društvenu mrežu Telegram

Okružni sud u Španiji zabranio je rad društvenoj mreži za slanje poruka - Telegram, nakon pritužbi medijskih kompanija da je ona omogućava korisnicima da postavljaju njihov sadržaj bez dozvole.

Marihuana u Nemačkoj legalna od 1. aprila

Plan Vlade Nemačke da liberalizuje pravila o kanabisu prešao je i poslednju prepreku u Parlamentu čime je otvoren put da posedovanje ograničenih količina marihuane bude dekriminalizovano 1. aprila.

Počeo šahovski turnir za mlade u Beogradu

Ministar bez portfelja zadužen za odnose sa dijasporom Đorđe Milićević i predsednik Šahovskog saveza Srbije Dragan Lazić otvorili su danas u Beogradu "Šahovske susrete budućih šampiona".