VIDEO: Hotel u Velikoj Britaniji nudi jogu s lemurima

Hotel "Armathwaite Hall" u Kesviku u Velikoj Britaniji pokrenuo je neobičnu praksu joge na otvorenom. Nova velnes usluga koju nudi ovaj hotel zove se "susreti s divljim životinjama", a podrazumeva praktikovanje joge s lemurima.
Naime, lemuri žive u obližnjem parku divljih životinja, a prema rečima upravnika, idealni su partneri za jogu.
 
"Ako bolje pogledate lemure, videćete kako su im neke poze prirodne. Dobar primer je tipična poza koja zagreva stomak na suncu. Izgleda da je to zaista dobra kombinacija za podsticanje ljudi da krenu na jogu i svoje vreme provedu s lemurima", rekao je Ričard Robinson, upravnik obližnjeg parka divljih životinja.
 
Čas joge s lemurima deo je programa "Susret s divljim životinjama u 'Armathwaite Hall' hotelu" koji podrazumeva šetnju s alpakama, susrete s merkatima i posebne sastanke sa čuvarima ovog parka. 
 
U hotelu ističu da je praktikovanje joge s lemurima odličan način da se sjedinite s prirodom. Osim toga, tvrde da je čas joge s lemurima odličan način da se rešite stresa.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.