VIDEO: Snimljeno kako kupac potkrada naoružanog pljačkaša prodavnice

Nadzorne kamere u Južnoafričkoj Republici snimile su dvostruku pljačku, odnosno kako kupac potkrada pljačkaša prodavnice.
VIDEO: Snimljeno kako kupac potkrada naoružanog pljačkaša prodavnice
Foto: Pixabay (ilustracija)
Na videosnimku se vidi naoružana osoba koja vatrenim oružjem preti dvojici radnika. Oni mu daju novac, a on ga stavlja u svoju torbu.
 
Međutim, prilikom pljačke neke novčanice su mu ispale na pod, a njih je puzeći počeo da skuplja jedan kupac. On je ubrzo otpuzao dalje od pljačkaša i nestao iz vidokruga nadzornih kamera, piše Sky News.
 
Lanac supermarketa Usave saopštio je za južnoafrički portal News24 da se pljačka dogodila 15. oktobra u jednoj odprodavnica na severu provincije Gauteng.
 
"Tokom pljačke nijedan radnik nije povređen, a osigurani su savetovanje i pomoć u slučaju traume", saopštila je kompanija.
 
Istraga policije je u toku.
 
  • Pavle

    28.11.2019 13:30
    Zaslepljenost
    Neverovatan nivo kleptomaije. Izuzmemo li "funkcionere".
  • Genie

    28.11.2019 11:50
    U nastavku filma ...
    ... vratio je pare gazdi!
  • Jaja

    28.11.2019 07:53
    Samo da ovo ne vide ovi iz skupstine... ima ovog drugog da pozovu da bude ministar. Ima sve kvalifikacije... krade u svakoj situaciji i ne preza ni od cega...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.