Kotrljao se više od 150 metara niz snežnu padinu, slomio samo jednu kost

Mladi Kanađanin (16) kotrljao se niz snežnu padinu više od 150 metara u američkoj državi Oregon, prošavši samo sa slomljenom bedrenom kosti.
Kotrljao se više od 150 metara niz snežnu padinu, slomio samo jednu kost
Foto: Pixabay
Gurbaz Sing, poreklom iz Vankuvera, peo se sa grupom vršnjaka na Maunt Hud pored Portlada kada se okliznuo na ledu, navodi se u saopštenju šerifove kancelarije u Klakmasu.
 
Ne mogavši da se zaustavi, Gurbaz se kotrljao niz planinu od Perli Gejtsa do mesta nazvanog Đavolja kuhinja. Oko četiri sata posle pada spasioci su pronašli tinejdžera, stabilizovali mu nogu i počeli da ga polako spuštaju niz planinu.
 
"Mislio je da će uspeti da se negde zaustavi i pokušavao je da se sekirom zakači za nešto, al to nije uspevao jer se prebrzo kotrljao", ispričao je za medije Gurbazov otac.
 
On je dodao da njegov sin i dalje planira da planinari, a kada ozdravi ponovo će na Maunt Hud.
  • amerofil

    04.01.2020 13:49
    Svaka cast i njemu i spasiocima .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.