Sedmogodišnja devojčica oštetila 37 automobila, nanela štetu od 30 hiljada evra

Sedmogodišnja devojčica iz Nemačke izgrebala je lak na 37 automobila, ali iz umetničkih pobuda jer je ugravirala snežne pahuljice i time pričinila štetu od 30.000 evra, objavila je policija.
Nakon opsežne potrage policajci u istočnom gradu Hoenštajn - Ernstal uspeli su da pronađu počinioca koji je "ukrašavao" automobile i iznenadili se kada su ustanovili da je reč o devojčici.
 
Dete je pri ispitivanju priznalo počinjeno delo i objasnilo da se koristilo kamenčićima u svojoj umetničkoj ekspresiji počinjenoj krajem aprila.  
 
Međutim, devojčica nije bila svesna da će svojim crtežima uništiti lakirani premaz automobila.
  • Mrgud

    10.06.2020 22:09
    Bolidoddeteta
    Pa nije bas da ima 3 godine nego 7. Ne kapiram kako sa 7 godina ne zna da nije bas normalno skrabati po automobilima.
  • Danijela

    10.06.2020 13:26
    Deciji osmeh
    Nijedan auto ni bilo koja materijalna stvar nisu vredni jedne decije suze! Svi smo mi bili deca, samo u nase vreme smo pravili druge nestasluke i sve je to normalno! Nek je dete zivo i zdravo, a lakiranje auta nije skupo, uostalom sta su rucice jedne sedmogodisnje devojcice mogle da "ugraviraju"-to je glupost! Kupite obican lak u obliku olovke i pokrijete fleke za 20,-EUR i to je to.A vi sto kritikujete decu, podjite prvo od sebe i koliko paznje posvecujete svojoj sopstvenoj deci pa onda sudite drugima! Zlatna dusica mala, nek je samo ziva i zdrava!
  • strana viza

    10.06.2020 09:49
    Prenerazen sam komentarima koji pozivaju na linc devojcice. Otkad su ljudi ovde postali ovako bezdusni?
    Jedno je sigurno, 12.09. odlazim iz ove "drzave" i to ce bez sumnje biti najsrecniji dan u mom zivotu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.