Za dobitnika američke lutrije 730 miliona dolara

Američka lutrija "Pauerbol" je objavila da je osvojena nagrada od 730 miliona dolara posle više meseci u kojima niko nije uspeo da ostari glavni zgoditak.
Za dobitnika američke lutrije 730 miliona dolara
Foto: Pixabay
Učesnicima lutrije data je još jedna šansa da osvoje ogromni džekpot sinoć sa nagradom od 730 miliona dolara.
 
Džekpot za Pauerbol bio je peti najveći do sada, i osvojen je dan pošto niko nije uspeo da osvoji još veću nagradu Mega milions, koja je sada porasla na 970 miliona dolara. Pobednički brojevi za Pauerbol sinoć su bili: 40-53-60-68-69 i Pauerbol od 22.
 
Prvi put su oba džekpota američke lutrije bila vredna više od 700 miliona dolara. Najveća osvojena nagrada na lutriji bila je džekpot Pauerbola od 1,58 milijardi dolara, koji je osvojilo troje ljudi 2016. godine.
 
Mega Milions i Pauerbol se igraju u 45 država kao i u Vašingtonu D.C, i američkim Devičanskim ostrvima. Pauerbol se još nudi i u Portoriku.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin