VIDEO: Banka od žene sa slomljenim kukom tražila da lično dođe ako hoće penziju, zet je doneo na nosilima

Velika banka u Rusiji pokazala je nehuman odnos prema starijem klijentu iz Saratovske oblasti. Reč je o ženi (74) koja je nepokretna jer ima prelom kuka.
Da bi dobila penziju, tražili su od nje da lično dođe u filijalu.
 
Kartica za račun na koji joj leže penzija blokirana je zbog duga koji je napravio njen sin, koji je preminuo pre pet godina. Da bi "podigla" novac, morala je da potvrdi svoj identitet.
 
Njen zet zamolio je činovnika banke da dođe kod nje kući kako bi potvrdio identitet. Međutim, iz banke su odbili da ženi pruže tu uslugu.
 
Zbog toga je zet "odlučio" da taštu odvede u banku na nosilima. Spuštali su je sa petog sprata. Kad su ušli u banku, nosila su spustili na stolice.
 
  • Goran

    25.03.2021 11:00
    Pa isto to je pre par godina trazila ekspozitura banke postanska stedionica na Novom Beogradu u crvenkapi kad mi je majka bila u bolnici operisanog kuka. Kako joj je kartica isticala tih dana, pre operacije smo otisli u banku da je zamenima, a oni su rekli da ne mogu i da nema problema te da ce joj kartica biti isporucena. A kad sam, kao ovlasceno lice, dosao po karticu, posto nije stizala na kucnu adresu, rekli su da ona mora licno da dodje po nju. Kako je operisala kuk i nije bilo u blizini mesta za parkiranje, a nije mogla da se penje uz stepenice, trazio sam da bar posalju karticu u ekspozituru blok 70 gde mogu da pridjem kolima. Nisu hteli. 4 meseca, dok nije mogla da dodje nije mogla da podigne penziju i to kada joj je ona bila najpotrebnija, za lecenje. Njihov drzak odgovor na pitanje zasto nisu zamenili ranije kada smo dolazili i trazili ili dali meni kao ovlascenom licu kod same banke, bilo je da mogu da trazim da Sudija dodje kuci gde lezi da mu da sudsko ovlascenje. Naravno o nasem trosku, otprilike celu jednu penziju. Bitange!
  • Vesko Milicevic

    25.03.2021 07:56
    Banka
    Moram da pohvalim radnike Vojvodjanske banke iz Bloka 44 koji su mi izasli u susret pre nekoliko godina.Poslali su sluzbenika samnom u staracki dom da moja majka potpise ovlascenje za koriscenje racuna,Jos jednom BRAVO za menadzment Vobana iz Bloka 44.
  • g pen

    24.03.2021 12:22
    Bobo, bese nekada SDK i isplata kesa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin