Muškarac iskočio na pistu iz aviona u pokretu

Jedan putnik je iskočio iz aviona u pokretu na aerodromu u Los Anđelesu, saopštile su vlasti.
Muškarac iskočio na pistu iz aviona u pokretu
Foto: Pixabay (ilustracija)
Na letu "Unajted ekspres 5365", kompanije "Skajvest", u trenutku kada je avion krenuo, nešto posle 19 časova, čovek je bezuspešno pokušao prvo da probije kokpit, a zatim je uspeo da otvori vrata teretnog dela i skoči niz klizač za evakuaciju na asfalt, saopštili su aerodrom i "Skajvest".
 
Muškarac je priveden, ukazana mu je pomoć zbog povreda koje nisu opasne po život i prebačen je u bolnicu, saopštile su vlasti.
 
Avion koji je krenuo prema Solt Lejk Sitiju ostao je na aerodromu zbog dodatnih provera i policijske istrage još neko vreme, a utvrđeno je da niko drugi nije povređen.
 
To je drugi incident na ovom aerodromu u poslednja dva dana, nakon što je u četvratak uveče jedan vozač kolima probio ogradu i ušao na aerodrom, a policija je saopštila da je čovek uhapšen i da nije bilo povređenih.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.