VIDEO: Za četiri sata napravio 42 prekršaja, pa izazvao udes

Policija je objavila snimak kamiondžije koji će zbog svoje vožnje provesti duže vreme u zatvoru.
VIDEO: Za četiri sata napravio 42 prekršaja, pa izazvao udes
Foto: Pixabay (ilustracija)
Video prikazuje trenutak u kojem je vozač kamiona Derek Holand svojim nemarom izazvao saobraćajnu nezgodu.
 
Policija u Saseksu u Velikoj Britaniji objavila je snimak iz 2020. godine na kome se vidi kamiondžija koji u vožnji "kucka" poruke na smartfonu.
 
S obzirom da mu je telefon odvraćao pažnju i nije bio fokusiran na put ispred sebe, kamion se na kraju zakucao u kombi, a u ovoj saobraćajnoj nezgodi povređene su tri osobe.
 
Međutim, ono što zaprepašćuje je da je vozač gotovo konstantno u vožnji kršio saobraćajne propise. Snimci dve kamere u kabini kamiona pokazale su da je tokom četiri sata vožnje napravio čak 42 prekršaja.
 
Ovaj 59-godišnji vozač najviše vremena tokom vožnje proveo je na smartfonu, pritom je često odvezivao sigurnosni pojas i stavljao ga kad bi uočio policiju.
 
Kad bi ogladneo i poželeo bananu, jednostavno je sklonio obe ruke sa volana... Na kraju je izazvao i udes za koji je pre nekoliko dana osuđen na tri i po godine zatvora.
 
  • Suma

    01.08.2021 20:00
    Suma sumarum
    Izbori u martu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.