Preminuo glumac Rej Stivenson

Rej Stivenson, severnoirski glumac poznat po glavnim ulogama u filmovima "Punisher: War Zone" i televizijskoj seriji "Rome", preminuo je u 58. godini.
Džordž Rejmond Stivenson rođen je u Lisburnu 25. maja 1964.
 
Preselio se u Englesku sa osam godina, gde se zainteresovao za glumu.
Tokom devedesetih ostvario je dosta sporednih uloga na televiziji i u filmovima, a u prvi plan je došao s ulogom u filmu "The Theory of Flight“ iz 1998. godine.
 
Njegove najzapaženije uloge na velikom platnu uključuju naslovnu ulogu u kultnom filmu "Punisher: War Zone", Volstaga u Marvelovim filmovima o Toru i irsko-američkog mafijaša Denija Grina u filmu "Kill the Irishman".
 
Nedavno je se pojavio u indijskom filmu "RRR", a njegov poslednji završeni film bio je "Accident Man: Hitman’s Holiday".
 
Fanovi serije "Rome" pamte ga po ulozi Tita Pula u ovoj istorijskoj drami, a on je glumio i u hit serijama "Dexter", "The Walking Dead" i "Black Sails".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.