VIDEO: Lažirao svoju smrt, a onda na sahranu došao helikopterom - samo da vidi ko ga zaista voli

Belgijski tiktoker David Berten je lažirao svoju smrt, a potom je na sahranu došao helikopterom.
VIDEO: Lažirao svoju smrt, a onda na sahranu došao helikopterom - samo da vidi ko ga zaista voli
Foto: Pixabay (ilustracija)
Na taj način je hteo da sazna kome je zaista stalo do njega.
Ovaj 45-ogodišnjak, njegova supruga i deca odlučili su da lažiraju Davidovu smrt kako bi saznali šta članovi šire porodice i prijatelji zaista misle o njemu. Jedno od njegove dece je na društvenim mrežama objavilo da je preminuo.
"Počivaj u miru tata. Nikada neću prestati da mislim na tebe. Zašto je život tako nepošten? Zašto? Trebalo je da postaneš deda i pred tobom je bio ceo život. Volim te! Volim te! Nikada te nećemo zaboraviti", napisalo je jedno od njegove dece.
 
Na sahranu je došao veliki broj članova porodice i prijatelja, a to se desilo poslednji vikend u gradu Liege. Dok su čekali da sahrana počne, došao je helikopter.
 
Na snimcima, koje su na Tiktoku objavili oni koji su prisustvovali sahrani, vidi se trenutak kada Berten izlazi iz letelice u pratnji snimatelja. Neki od članova porodice i prijatelji su potrčali prema njemu, ne skrivajući emocije, dok su drugi bili zbunjeni.
 
Poručio je da je lažiranjem smrti želeo da proveri kako će šira porodica reagovati, jer je osećao da su ga potcenili.
"Hteo sam da im dam životnu lekciju i pokažem da ne treba čekati da neko umre kako bi se susreo sa njim", istakao je.
 
Berten, na Tiktoku poznat kao Ragnar le Fou, ukazao je da su se neki šalili nakon njegovog čina, dok su oni koji nisu došli na sahranu tražili da se vide sa njim. Smatra da je to njegova svojevrsna pobeda, prenosi Sky News.
 
@el.tiktokeur2 Tu nous as eu on t aime mon ami on est content que tu es parmis nous ❤️❤️#pourtoii #fyp #fypシ @Ragnar_le_fou ♬ son original - Thomas faut
  • gorki

    18.06.2023 09:09
    samo konstatacija
    Svet je prepun budala.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin