VIDEO: Tenk uleteo među ljude koji su se sunčali na plaži

Temperature u ruskom gradu Tjumenju poslednjih su dana znatno više od 30 stepeni, a meštani su osveženje potražili u obližnjem jezeru.
Međutim, miran letnji dan naglo je prekinuo tenk T-72 ruske vojske, koji je dva puta bez zaustavljanja uleteo među ljude.
Prema izveštajima lokalnih medija, u blizini divlje plaže na Andrejevskom jezeru nalazi se vojni poligon u vlasništvu Ministarstva odbrane. Ipak, dolazak tenka T-72 i njegovo manevrisanje među kupačima mnoge je razljutilo.
Lokalni stanovnici rekli su kako godinama dolaze na obalu jezera kako bi se sunčali, ali pre nekoliko dana vojnici inženjerske škole iskopali su nekoliko tunela i staza oko jezera za svoje vežbe.
 
"Došli smo na plažu u 11 sati, sunčali se i kupali, a onda je bez upozorenja doleteo tenk u punoj brzini. Svuda su bili dim i jak smrad goriva", rekao je jedan očevidac.
 
Vojna škola s druge strane tvrdi kako je to područje zabranjeno za okupljanje civila.
 
"Ništa se nije dogodilo. Ovo je teritorija Ministarstva odbrane i zabranjeno je okupljanje i kupanje civila na tom području. Celo je područje prekopano. Ovo je naš poligon. Tenk je jednostavno izašao iz šume, okrenuo se i vratio nazad, to je sve. Niko nikome nije pretio", rekli su iz Vojne škole.
 

Teme

tenk
  • Azra

    11.07.2023 12:56
    ... dan kad se ne salju tenkovi na radnike a ni na kupace!
  • njuz

    11.07.2023 12:31
    Rusi inače jako cene ljudski život uzajamno se poštuju.
    Video je dokaz.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin