FOTO Šolc objavio fotografiju sa povezom na oku: "Jedva čekam da vidim mimove"

Nemački kancelar Olaf Šolc objavio je u ponedeljak na platformi "X" (bivši Tviter) fotografiju sa povezom na oku, nakon tekstova u medijima o povredi prilikom pada tokom trčanja ovog vikenda.
"Jedva čekam da vidim kakvi će biti ‘mimovi'", poručio je nemački kancelar.
 
On je naveo da ga povreda na oku, koju je zadobio prilikom pada, posebno ne ograničava" i zahvalio se na željama za brzi oporavak.
Portparol vlade Štefen Hebeštrajt je na redovnoj konferenciji za medije ponedeljkom rekao da je Šolc objavio fotografiju sa povezom na oku kako bi se svi pripremili na to kako će kancelar izgledati narednih nedelju ili dve.
 
Šolc (65) je proteklog vikenda pao prilikom džoginga u blizini svog doma u Potsdamu pored Berlina.
 
On je u jednom intervjuu rekao da je kao učenik mrzeo sport, ali da sada pokušava barem dva do tri puta nedeljno da se bavi nekim sportom, uglavnom trčanjem ili veslanjem.
 
U komentarima u medijima se primećuje kako Šolc, koji inače važi za suvoparnog govornika, pokušava da nezgodu koja mu se dogodila okrene na šalu.
  • 313z

    04.09.2023 22:35
    Važno mišljenje
    Šta kaže Džoni Dep?
  • Mita

    04.09.2023 20:57
    Izgleda kao Moshe Dayan, osim sto je povez na desnom oku...
  • Драган

    04.09.2023 20:54
    Кариби
    Германска верзија пирата са Кариба. Дал су са Кариба или из германије је споредно - битно је да су - пирати.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin