FOTO: Tri stranca spasena iz zavejanog automobila kod Sjenice, navigacija ih navela na pogrešan put

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Sektora za vanredne situacije, izvukli su tri osobe iz zavejanog automobila kod Sjenice.
Kako je objavljeno na Instagram stranici MUP-a Srbije, automobil je bio zaglavljen u snegu u mestu Brnjica, u zaseoku Vrapci.
Vatrogasci iz Sjenice dojavu su primili oko ponoći.
 
 
Odmah nakon dojave, krenuli su u višečasovnu akciju spasavanja zavejanih.
Uz pomoć specijalne opreme i meštana sa traktorom, na vrlo nepristupačnom zavejanom terenu, jutros oko 4 sata, vatrogasci su spasli tri strana državljana koje je navigacija navela na pogrešnu lokaciju.
  • Sjenica

    25.11.2023 21:40
    Pa tamo je baš strašno i jezivo. Mi u NS treba da smo srećn zbog ovakvog vremena. Tamo je haotično.
  • Ilija kamiondžija

    25.11.2023 20:22
    Svuda sam vozio sa navigacijom van Srbije, preko 50m godina mi je, ali nigde nisam toliko puta zalutao i zakucao se uz navigaciju kao u Srbiji, koristeći i Garmin, iGo, Sygic, GoogleMaps.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin