Subotičanin osvojio astronomski dobitak - 12.793.769 dinara 

Astronomi su na nebu iznad naše zemlje prethodne nedelje zabeležili nesvakidašnji novčani fenomen pod nazivom Balkan Millions.
Astronomski dobitak dogodio se u Balkan Bet lokalu u Subotici, a ispostavilo se da je srećne ruke bio B. J. kojem je sudbina namenila da uhvati i prigrli milionski iznos.  
 
Novi Balkanski milioner osvojio je neverovatnih 12.793.769 dinara, odnosno više od 100.000 evra.  
B. J. je došao u svoj omiljeni Balkan Bet lokal kako bi se opustio uz popularnu igru "Roaring Forties" i sasvim sigurno nije očekivao ovakav vanserijski novčani dobitak. 
 
S obzirom na to da je reč o džekpotu bez kompromisa, Balkan Bet je dobitniku uručio ček u prisustvu zaposlenih i drugih igrača, uz proslavu kako samo astronomski dobici zaslužuju. 
Nakon što je Balkan Millions pao, započet je novi ciklus u kojem iznos džekpota na svim Balkan bet lokacijama može dostići vrtoglavih 15 miliona dinara.  
 
Trenuci opuštanja i razonode ponekad nas potpuno nenadano mogu dovesti do neverovatnih sudbinskih preokreta i milionskih dobitaka.  
 
Ukoliko ste miljenik sreće i premium iskustva, a uz to i prst sudbine pokaže direktno u vašem pravcu, onda je sasvim moguće da ste definitivno predodređeni na ovakve fenomenalne životne trenutke.  
 
Na kraju, nakon ovog novčanog fenomena, svima nama ostaje da sačekamo i vidimo gde ćemo sledeći put pozdraviti i proslaviti nastanak još jednog milionera iz mnogobrojne Balkan Bet zajednice.  

Ostalo iz kategorije Život - Magazin