VIDEO: Kejt Midlton saopštila da ima rak

Britanska princeza Kejt Midlton objavila je u petak uveče da se leči od raka.
Ona je u video izjavi kazala da je to bio veliki šok za nju posle neverovatno teških meseci.
 
Detalji o bolesti nisu otkriveni, ali Kensingtonska palata kaže da je uverena da će se princeza potpuno oporaviti.
 
"Dobro sam i svakim danom sve jača", rekla je princeza od Velsa.
 
Prema njenoj izjavi, kada je u januaru operisala stomak, nije se znalo da ima rak.
 
"Međutim, testovi nakon operacije su pokazali da je rak bio prisutan. Moj medicinski tim je zato savetovao da se preventivno podvrgnem hemoterapiji i sada sam u ranoj fazi tog lečenja", rekla je Kejt Midlton.
 
 
Ona je dodala da su joj u mislima svi oni koji su oboleli od raka i dodala: "Za sve koji se suočavaju sa ovom bolešću, u bilo kom obliku, nemojte gubiti veru ili nadu. Niste sami".
Princeza je rekla da je za oporavak od operacije bilo potrebno vreme i da je sada prioritet njena porodica.
 
"Vilijam i ja smo radili sve što je u našoj moći da se sa ovim izborimo u privatnosti, radi naše mlade porodice. Bilo nam je potrebno vreme da sve objasnimo Džordžu, Šarlot i Luju na način koji je odgovarajuć njihovom uzrastu i da ih uverimo da ću biti dobro", objasnila je Kejt.
 
Kensingtonska palata je takođe saopštila da je iznenadno odsustvo princa Vilijama sa komemoracije krajem februara bilo zbog saznanja o dijagnozi raka.
 
Par se suočio sa lavinom spekulacija i ludilom na društvenim mrežama o njenom zdravlju, nakon operacije u januaru. Princeza od Božića nije prisustvovala zvaničnim događajima.
 
U svojoj video izjavi, ona je posebno istakla podršku svoje porodice.
 
"Imati Vilijama pored sebe takođe je veliki izvor utehe. Kao i ljubav, podrška i dobrota koju su pokazali mnogi od vas. To nam oboje znači mnogo“, rekla je ona.
  • Nada

    25.03.2024 13:02
    Ozdraviiiiiiii
    Bice dobro, posto joj to ceo svet zeli, jer ona to zasluzuje.Hrabra i pametna zena.Ozdraviceeeeee,bice dobro !!!!!!!!
  • Sandra

    25.03.2024 04:29
    Kad bi se probudili
    Kad bi se covecanstvo osvestilo, pa da se sav novac koji se usmerava u oruzje i ratove, samo.jedne godine usmerilo ka nauci i medicini, mozda bi se i pronasao lek protiv ove opake bolesti, koja definitivno ne bira...Sve je manje pameti u svetu a to je problem veliki..Nece nam pomoci ni placevi na mesecu, ni zlatne vile, ni hoteli sa 7 zvezdica, samo nam nauka moze pomoci, ali izgleda je covek sam sebi presudio.
  • Frau Gabriele

    24.03.2024 09:57
    Malo joj njene muke
    Dz ti što si kraljica kad ne možeš u miru ni da se lečiš i boluješ.
    Niko predatore ne kažnjava predatostvo je dozvoljeno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin