Dadilja odbila da vrati dete roditeljima

Jedna dadilja iz Oklahome odlučila je da odmah da otkaz na licu mesta, čim su roditelji bebe koju je čuvala odbili da joj daju traženu povišicu.
Kad su odbili da joj daju poslednju platu, jer je rok za isplatu bio sledećeg dana, ona je uzela bebu kao taoca, preneo je "Njuzer".
 
"Možda je u pitanju otmica za otkupninu. Naša dadilja drži našu bebu i preti da je neće vratiti kući, dok joj ne damo ček kojem je rok isplate sutra. Ne znam šta da radim, ona je besna", rekao je otac bebe kad je nazvao šerifovu kancelariju. 
 
Dadilja je rekla da je dala otkaz i da roditelji ne žele da je isplate. 
 
Policija kaže da je beba na kraju vraćena roditeljima nepovređena. Iz kancelarije šerifa oblasti Logan je poručeno da je kidnapovanje ozbiljan zločin, ali je porodica ipak odbila da tuži dadilju.
 
 
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom