VIDEO: Prvi transmuškarac koji je rodio bebu upozorio ostale da to ne rade jer je "preteško"

Hajden Kros se pojavio u jednoj britanskoj emisiji gde je govorio o dobrim i lošim stranama roditeljstva. Naime, on je nedavno zamrzao period tranzicije pola jer je želeo da rodi dete pre nego što potpuno postane muškarac.
VIDEO: Prvi transmuškarac koji je rodio bebu upozorio ostale da to ne rade jer je "preteško"
Foto: Screenshot
Hajden, čije je ime prvobitno bilo Pejdž, postao je prvi muškarac koji je rodio dete. On je rodio prošle godine, a od tada je često izjavljivao kako mu se sviđa da bude otac, ali kako nikome ne bi savetovao da uradi istu stvar.
 
"Mislim da nisam bio spreman u tom momentu, ali sada sve ide kako treba i sve je na svom mestu. Bilo je čudno, osetio sam mnoštvo emocija i ne bih savetovao nikome da uradi istu stvar. Ukoliko se ipak odlučite na ovo, uverite se da pored sebe imate dovoljno dobru podršku", rekao je Hajden.
 
Dvadesetdvogodišnji Hajden se porodio carskim rezom i, kaže kako, celo to putovanje je bilo veoma teško, ali da je sada veoma srećan jer ima ćerku koja odrasta u srećnom okruženju. 
 
"Već sam operisao grudi i mislim da ću uskoro biti spreman da operišem i donji deo tela. Takođe ću se uskoro vratiti na posao i eventualno pokrenuti sopstveni biznis, želim svojoj ćerki da osiguram dobar život", kaže Hajden.
 
Kada je tek objavio vesti o trudnoći dobio je veliki broj pretnji sa svih strana sveta, a njegov odgovor na to je da on sada ima najbolju stvar na svetu - ćerku, dok oni imaju samo mržnju.
 
  • StAV

    08.02.2019 13:08
    Karantin. Ostrvo. Napalm. Besplatno za sve zainteresovane. Zato sto volim cistu planetu.
  • Caca

    13.01.2019 17:05
    Malo mu se svidja da je musko a malo mu se svidja da je zensko. Kanda su psihijatri omasili u proceni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom