Roditelji pripremali decu za "sudnji dan": Tukli ih, prisiljavali na teške poslove i terali da poste

Roditelji, članovi sekte koji su verovali da se bliži sudnji dan, maltretirali su svoju decu "da bi ih pripremili za kraj sveta", piše agencija Agi.
Roditelji pripremali decu za "sudnji dan": Tukli ih, prisiljavali na teške poslove i terali da poste
Foto: Pixabay
Policija u Rimu je saopštila da je uhapsila nasilne roditelje.
 
Utvrđeno je da su roditelji - otac star 51 godinu, majka 41, spremajući se za kraj sveta, svoju decu podvrgavali ekstremnom nasilju, udarajući ih nogama, rukama i svim predmetima koji su im bili pri ruci u kući.
 
Decu su budili u tri sata noću i prisiljavali, čak i najmlađe, da rade teške poslove na njivi, prisiljavali ih da poste nekoliko dana zaredom, branili im da piju vodu, a roditelji su istovremeno pili puno vode "da bi očistili telo i dušu" pre sudnjeg dana.
 
Svaki otpor dece bio je kažnjen dodatnim nasiljem.
 
Policija je intervenisala nakon što je jedna ćerka potražila pomoć preko takozvanog "plavog telefona", broja koji je uspostavljen upravo kako bi pomoć institucija mogli da potraže oni koji nemaju drugog načina da se zaštite.
 
Deca su smeštena u socijalnu ustanovu, otac je u zatvoru, a majka je u kućnom pritvoru uz obavezu da se svaki dan javlja u policiju.
  • Dragan

    27.07.2021 01:01
    Ah
    Ima u indeksovom pozorištu kad doktor kaže-danas j.....e ko koga stigne.Gde je planiranje porodice ?U Srbiji je bar 60% dece privezak porodice da su normalni.Nisi muško i žensko ako nemaš decu običaj koji upražnjavaju divlja plemena u Africi i Južnoj Americi.
  • Deni

    19.07.2021 23:01
    Zlostavljanje dece
    Roditelji su tamo gde treba da budu. Ako se mogu uopste nazvati roditeljima. Takvim ljudima ne bi trebalo dozvoliti da osnivaju porodice I da unesrecuju sopstvene potomke.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom