VIDEO: Vaspitačica deci u vrtiću u Severnoj Makedoniji pustila pesmu "Žena od sultana"

Jedan ogorčeni roditelj iz Severne Makedonije poslao je redakciji "Fri Presa" snimak na kome se vidi kako vaspitačica u vrtiću petogodišnjacima pušta turbo folk pesmu.
VIDEO: Vaspitačica deci u vrtiću u Severnoj Makedoniji pustila pesmu "Žena od sultana"
Foto: Pixabay
Pesma koju je vaspitačica pustila deci je "Žena od sultana" pevačice Tijane Milentijević, a na snimku se vidi kako deca igraju, dok ih vaspitačica podstiče: "Hajde pevajte, inače ću ugasiti".
"Vaspitačica nam je poslala snimak kako bi se 'pohvalila' šta su radili tog dana, jer nas obaveštava o dnevnim aktivnostima. Kada sam video snimak pao sam u nesvest. Nije mi jasno posle kog programa se pušta pesma Žena od sultana. Zar nema dovoljno lepih dečjih pesama koje deca mogu da pevaju? Ako je toliko htela, mogla je da pusti neke disko pesme, a ne turbo folk i kič", kaže roditelj, a prenosi "Sloboden Pečat".
 
Inače, radi se o vrtiću u skopskom naselju Кarpoš.
  • x

    02.12.2021 09:59
    y
    da se ne lažemo, najmanje 90% dece sluša takvo štogod kod kuće kad puste roditelji.

    da je tuga, tuga je, ali - pas ujeo čoveka. ne znam šta je tu vest.
  • jova limanac

    02.12.2021 09:51
    Inače, "žena sultana" je supruga vladara sa tom titulom, a "žena OD sultana" bi bila priča o promeni pola dotičnog monarha, nisam nikad čuo taj uradak niti nešto imam želju, ali ako se u pesmi ne radi o ovom drugom onda ću se još više razočarati u pismenost ovog naroda...
  • Igor

    02.12.2021 09:49
    Ni ja ne slušam narodnjake, ali ne treba biti baš takav snob kao ovaj gospodin roditelj.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom