Otac ograničio deci korišćenje interneta pa ga slučajno isključio u dve opštine

Roditelji uglavnom nastoje da ograniče vreme koje njihova deca provode ispred ekrana.
Otac ograničio deci korišćenje interneta pa ga slučajno isključio u dve opštine
Foto: Pixabay
Ponekad osećaju kao da gube kontrolu, a jedan tata, koji živi u opštini Messanges u Francuskoj, očito je bio na ivici živaca s obzirom na to kakvu odluku je doneo da bi doskočio tom problemu.
Naime, prema France Bleuu, kupio je uređaj koji ometa internet vezu čija je upotreba protivzakonita u Francuskoj. Mislio je da će taj uređaj jednostavno prekinuti pristup internetu i mobilnim mrežama unutar njegovog doma, a ciljao je samo na period od ponoći do tri sata ujutro, kad bi deca krišom često visila na internetu protiv njegove volje.
France Bleu izveštava da je dotični otac verovao da su njegova deca zavisna od društvenih mreža. Međutim, dok je on bio oduševljen svojim rešenjem i svaku noć prekidao internet veze u svojoj kući, prekidao ih je i za dve opštine.
 
Komšije su redom počele da prijavljuju prekide u vezi, a istraga je dovela do spomenutog tate, nakon čega je dobio prijavu, a sad se suočava s kaznom do šest meseci zatvora i novčanom kaznom od 30.000 evra, navodi ANRF.
  • Tata

    22.02.2022 15:39
    Je suis papa!
  • Zelja

    21.02.2022 00:37
    Pravda za tatu
  • ns posmatrac

    20.02.2022 20:35
    Ogranicenje
    Netreba ti takav uredjaj, samo isklucis ruter (stavis uticnicu sa tajmerom) a decije mobilne stavis na punjac u dnevnoj sobili i resen problem.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom