VIDEO: Mama vukla sina na povocu po podu aerodroma

Majka koja je malo dete na povocu vukla po aerodromu podelila je internet i izazvala raspravu.
Snimak je objavljen na Tiktoku i skupio je hiljade komentara.
"Napustiti Kankun je teško...razumem te, prijatelju", piše u opisu videa u kojem žena po podu vuče sina kojem je povodac privezan za ruksak, a koji očito odbija da hoda. Dečak star tri ili četiri godine potpuno se opustio i izgleda kao da mu je svejedno. Prolaznici u čudu gledaju ovaj neobični prizor.
Pojedini komentatori su rekli da razumeju i podržavaju potez majke, dok postoje i oni koji se s ovom metodom ne slažu.
 
@cacadoodledoo83

Leaving Cancun is tough … I feel ya buddy!

♬ Manic Monday - The Bangles
 
Dečji povoci mogu se pričvrstiti oko zgloba ili za detetov ruksak, a ideja je sprečiti dete da odluta ili se izgubi. Korišćenje povoca za decu je kontroverzna tema - jedni im se oštro protive, a drugi se zalažu za njihovo korišćenje.
 
Dr Bendžamin Hofman, predsednik Veća za prevenciju povreda Američke akademije za pedijatriju, ne preporučuje roditeljima korišćenje povodaca.
 
Međutim, nema zabeleženih slučajeva povreda uzrokovanih njihovim nošenjem.
  • B

    22.04.2022 12:03
    razmazena derista
    Su po pravilu deca roditelja nezainteresovanih za vaspitavanje istih. Mame emancipovane, moraju da se srede za slika na tinderu, a deci daju telefon, pa se loze kako je mali pametan, zna da nadje YouTube a ne zna da cita...
  • Dada

    22.04.2022 09:00
    Cistacica
    Kao neko cije je dete bilo STRASNO u tom periodu, opravdavam koriscenje "povodca" (mada, koliko se secam, ima on neko svoje ime, ne zove se tako) u velikoj guzvi ili na ulici, jer jednostavno ne mozes nekad 100% iskontrolisati i prtljag i dete, koje se za tren oka otrgne.
    Medjutim, na ovom prilogu se samo jezim od pomusli da je pobrisala ceo aerodrom sopstvenim detetom:(.
  • Dragan

    21.04.2022 08:57
    Bolje tako š
    Pa bolje i povodac nego da u gužvi završi kod nekog pedofila!!!Ovaj svet je svejedno bolestan..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom