Roditelji joj plaćaju i 10.000 dolara da smisli ime za njihovu bebu

Tejlor A. Hamfri, 33-godišnjakinja iz Njujorka, naplaćuje roditeljima beba hiljade dolara pomažući im da izaberu savršena imena za svoje potomstvo.
Roditelji joj plaćaju i 10.000 dolara da smisli ime za njihovu bebu
Foto: Pixabay
Ona na osnovu različitih faktora pronalazi ime za bebe naplaćujući klijentima između 1.500 i 10.000 dolara.
Njene usluge se kreću od jednostavnog telefonskog poziva i liste imena po narudžbi na osnovu odgovora na upitnik, do opcije od 10.000 dolara koja uključuje genealoška istraživanja i odabir imena na brendu porodičnog preduzeća.
Hamfri je bila zainteresovana za imena beba većinu svog života. Seća se da je provela sate nad knjigama sa imenima za bebe koje joj je majka donela iz biblioteke. Nakon što je diplomirala na univerzitetu, okušala se u različitim poslovima, uključujući pisanje scenarija, ali čak i tada, najuzbudljiviji deo posla bio je odabir imena likova.
 
Godine 2015. mlada Njujorčanka je svoju strast prema imenima prenela na društvene mreže, otvorivši Instagram nalog. Ona je podelila svoja omiljena imena za bebe i numerologiju koja stoji iza njih, i bila je toliko polaskana što su ljudi tražili njeno mišljenje da je besplatno davala savete za imenovanje.
 
Tek 2018. godine shvatila je da bi njena strast mogla biti osnova profitabilnog poslovanja.

Teme

beba

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom

U Srbiji sve manje brakova i sve više razvoda

Načelnica Odeljenja za demografiju Republičkog zavoda za statistiku (RZS) Gordana Bjelobrk rekla je da je tokom 2022. godine u Srbiji sklopljen 32.821 brak, što je 2.987 brakova manje nego 2011.