Pritisak pravi razliku: Najbolji perači na popustu u Okovu

Blistav automobil, besprekorno čista terasa, vrt koji se diči bujnom vegetacijom - sve to su male radosti života koje nam ulivaju ponos i zadovoljstvo.
Pritisak pravi razliku: Najbolji perači na popustu u Okovu
Foto: Pexels (Erik Mclean)
No, održavanje spoljnih površina ponekad može biti zamoran i frustrirajući posao, a obična creva za vodu najčešće ne pomažu.
 
Zahvaljujući svojoj praktičnosti i efikasnosti, perači pod visokim pritiskom su stekli popularnost i tako postali nezaobilazni deo opreme za održavanje okućnice i automobila. 
Uz veliku snagu, oni lako uklanjaju prljavštinu, mahovinu, alge i ostatke sa bilo koje površine, bez napora i bez opasnih hemikalija.
 
Kupovina perača pod visokim pritiskom može biti finansijski zahtevna, ali ulaganje u kvalitetnu opremu se uvek isplati. 
Zato vam Okov, vaš partner u svim radnim poduhvatima, pruža neverovatnu ponudu perača pod visokim pritiskom poznatih brendova kao što su: DeWalt, Karcher, Lavorwash i STIHL.
 
Izdvajamo tri ponude perača pod visokim pritiskom koje izazivaju najviše pažnje:
  • Perač pod pritiskom Lavorwash STM160 – sa maksimalnim pritiskom od 160 bara, nudi tri načina rada: "soft" za blaža zaprljanja, "medium" za pranje automobila, "hard" za pranje terasa i fasada. Uz 29% popusta možete ga kupiti po ceni 16.990 RSD.
  • Perač pod pritiskom Karcher HD 5/15 – namenjen korisnicima koji imaju česte i duže periode korišćenja perača. Kompaktan i lagan kompresorski perač na hladnu vodu pruža veliku snagu i odličnu mobilnost i namenjen je kako za vertikalan, tako i za horizontalan režim rada. Specijalna akcijska cena iznosi 96.980 RSD.
Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za kupovinu perača pod pritiskom uz velike popuste. Posetite Okov webshop i pogledajte kompletnu ponudu.
 
Kao i uvek, za akcije u Okovu vlada veliko interesovanje: stoga požurite i osigurajte željene proizvode dok traju zalihe.
Preuzmi Okov aplikaciju
 
Da biste još više uštedeli prilikom kupovine, pridružite se zajednici od preko 40.000 korisnika naše aplikacije i prijavite se za digitalnu Posto karticu.
 
Za članove Posto programa uvek važe posebni popusti.

Teme

Okov

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom