Pritisak pravi razliku: Najbolji perači na popustu u Okovu

Blistav automobil, besprekorno čista terasa, vrt koji se diči bujnom vegetacijom - sve to su male radosti života koje nam ulivaju ponos i zadovoljstvo.
Pritisak pravi razliku: Najbolji perači na popustu u Okovu
Foto: Pexels (Erik Mclean)
No, održavanje spoljnih površina ponekad može biti zamoran i frustrirajući posao, a obična creva za vodu najčešće ne pomažu.
 
Zahvaljujući svojoj praktičnosti i efikasnosti, perači pod visokim pritiskom su stekli popularnost i tako postali nezaobilazni deo opreme za održavanje okućnice i automobila. 
Uz veliku snagu, oni lako uklanjaju prljavštinu, mahovinu, alge i ostatke sa bilo koje površine, bez napora i bez opasnih hemikalija.
 
Kupovina perača pod visokim pritiskom može biti finansijski zahtevna, ali ulaganje u kvalitetnu opremu se uvek isplati. 
Zato vam Okov, vaš partner u svim radnim poduhvatima, pruža neverovatnu ponudu perača pod visokim pritiskom poznatih brendova kao što su: DeWalt, Karcher, Lavorwash i STIHL.
 
Izdvajamo tri ponude perača pod visokim pritiskom koje izazivaju najviše pažnje:
  • Perač pod pritiskom Lavorwash STM160 – sa maksimalnim pritiskom od 160 bara, nudi tri načina rada: "soft" za blaža zaprljanja, "medium" za pranje automobila, "hard" za pranje terasa i fasada. Uz 29% popusta možete ga kupiti po ceni 16.990 RSD.
  • Perač pod pritiskom Karcher HD 5/15 – namenjen korisnicima koji imaju česte i duže periode korišćenja perača. Kompaktan i lagan kompresorski perač na hladnu vodu pruža veliku snagu i odličnu mobilnost i namenjen je kako za vertikalan, tako i za horizontalan režim rada. Specijalna akcijska cena iznosi 96.980 RSD.
Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za kupovinu perača pod pritiskom uz velike popuste. Posetite Okov webshop i pogledajte kompletnu ponudu.
 
Kao i uvek, za akcije u Okovu vlada veliko interesovanje: stoga požurite i osigurajte željene proizvode dok traju zalihe.
Preuzmi Okov aplikaciju
 
Da biste još više uštedeli prilikom kupovine, pridružite se zajednici od preko 40.000 korisnika naše aplikacije i prijavite se za digitalnu Posto karticu.
 
Za članove Posto programa uvek važe posebni popusti.

Teme

Okov

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom

U Srbiji manje brakova, ali više razvoda

Republički zavod za statistiku saopštio je da je broj razvedenih brakova u 2023. godini porastao za 3,7 odsto, dok je u odnosu na godinu ranije 3,5 odsto manje sklopljenih brakova.

Tužila partnera jer je nije odvezao na aerodrom

Sud na Novom Zelandu odbacio je tužbu žene protiv bivšeg partnera nakon što je nije odvezao na aerodrom pa je zbog toga propustila let kojim je trebalo da stigne na koncert s prijateljima, prenosi BBC