Top destinacije za doček Nove godine

Doček Nove godine je vreme kada slavljeničko raspoloženje prožme gotovo svaki kutak planete. Svetski internet sajtovi donose predloge za  egzotična mesta i lokacije gde su dočeci najlepši na svetu.

Doček Nove godine je vreme kada slavljeničko raspoloženje prožme gotovo svaki kutak planete. Svetski internet sajtovi donose predloge za  egzotična mesta i lokacije gde su dočeci najlepši na svetu.

Kejptaun
Jedan od načina proslave novogodišnje noći je da se žičarom dovezete na vrh planine Table s koga ćete moći da uživate u svom bleštavilu koje će za Novu Godinu nadviti nad Kejptaunom. Ljubitelji muzike mogu biti deo spektakularnog novogodišnjeg festivala Rezonance koji se održava u raskošnoj dolini Franschoek Valley.

Sidnej
Sidnej je za mnoge bio i ostao jedan od top gradova za doček Nove godine. Svečanosti u sidnejskoj luci počnu već poslepodne, a kulminacija je u ponoć uz vatromet koji oduzima dah.

Maldivi
Bubnjari, pevači, plesači sami su po sebi dovoljni da stvore odlično novogodišnje raspoloženje. Tradicionalne narodne pesme i plesne sekvence osiguraće vam odličan uvid u bogatu kulturnu baštinu Maldiva. A što se tiče gastroponude, reći ćemo samo - ako tražite drugačija iskustva što se tiče hrane, na pravom ste mestu. Dovoljno za dobar provod?

Dubai
Dubai nudi puno više od dočeka Nove godine. O ponudi za smeštaj ne treba previše govoriti, luksuzni hoteli koji tamo niču zaista su posebni, a kada se tome doda i sva ostala ponuda za koju su verovatno već svi čuli, kao i jeftinije avionske karte iz Londona, ova destinacija poprilično je prijateljski raspoložena prema putnicima željnih slavlja.

Egipat
U Egiptu možete proslaviti Novu godinu na dva načina. Jedan je Koptska nova godina, a druga u islamskom stilu. Zašto ne bi isprobali nešto drugačije?

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja