Resavska pećina organizuje venčanja

Rukovodstvo Javnog preduzeća "Resavska pećina" u Despotovcu saopštilo je da produžava sezonu zbog toplog vremena tokom jeseni, kao i da je odlučilo da počne sa organizacijom venčanja u Resavskoj pećini i kod vodopada Lisine.
Resavska pećina organizuje venčanja
Foto: Pixabay
Proteklog leta nekoliko parova venčalo se u Resavskoj pećini, te je na osnovu njihovog pozitivnog iskustva ocenjeno da u fokusu promocije preduzeća budu i takvi događaji, navodi se u saopštenju.
 
Zainteresovani parovi pozvani su da kontaktiraju preduzeće za više informacija, jer je u toku period planiranja venčanja za iduću godinu.
 
Vodiči u Resavskoj pećini radiće ove godine do 3. decembra, a zbog zimskog računanja vremena pećina radi od 8 do 16 časova do proleća naredne godine kada počinje nova sezona. Posetioci mogu i posle 16 časova da posete pećinu kada je dežuran čuvar prirode koji ih takođe može povesti u obilazak.
 
Resavsku pećinu je ove godine posetilo 58.500 ljudi, oko 1.500 više u odnosu na celu prethodnu godinu. Produžetkom sezone u preduzeću očekuju da ostvare cilj od 60.000 posetilaca do kraja godine.
 
Tokom predstojećeg državnog praznika 10, 11. i 12. novembra preduzeće će raditi svakog dana u standardnom radnom vremenu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja