FOTO: Plašila se da će njena beba smetati drugim putnicima pa im podelila poklone

Četvoromesečnoj bebi ovo je bilo prvo putovanje avionom, a kako bi prošlo što manje stresno i za njega, njegovu mamu, ali i sve ostale, putnike je dočekao mali znak pažnje.
FOTO: Plašila se da će njena beba smetati drugim putnicima pa im podelila poklone
Foto: Pixabay
Pažljiva mama podelila 200 poklončića putnicima na desetosatnom letu, kako bi im se izvinila ako njen sin bude glasan. Reč je o ženi koja je putovala iz Seula u Južnoj Koreji u San Francisko, a u paketićima koje je podelila nalazila se poruka, kao i čepići za uši i slatkiši. 
 
 
"Ćao, ja sam Junwoo i imam četiri meseca. Danas putujem u SAD sa svojom mamom i bakom kako bih posetio tetku. Pomalo sam nervozan i uplašen jer je ovo moj prvi let avionom tako da je moguće da ću plakati i praviti malo veću buku. Potrudiću se da budem tih, ali ne mogu ništa da obećam. Molim vas oprostite mi. Mama je zato pripremila poklončić za vas! U njemu su slatkiši i čepići za uši. Molim vas iskoristite ih ako budem pravio mnogo buke. Uživajte u putovanju. Hvala vam", pisalo je u poruci.
 
 
Iako je većina bila oduševljena ovom idejom i gestom, bilo je i onih koji su je smatrali nepotrebnom.
 
 
"Lep je to gest, ali mislim da bi ljudi trebalo da imaju više razumevanja tokom leta, a ne da stvaraju neugodnu situaciju roditeljima i deci. Svi smo mi bili bebe u jednom trenutku svog života", napisala je jedna od korisnica Fejsbuka, dok se druga složila s njom ali i istakla kako je tužno da je potrebno druge "potkupljivati" da bi imali razumevanja...

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.

VIDEO: Grom udario u avion pun putnika

Pilot Itan Vest koji se u nedelju nalazio u blizini aerodroma u Vankuveru uspeo je da snimi kamerom svog telefona redak i opasan incident kada je grom udario u avion.

VIDEO: Izabran najgori aerodrom na svetu

Aerodrom Šarlroa, poznata destinacija niskotarifnih avio-kompanija zbog blizine Briselu, najgori je aerodrom na svetu po broju putnika, objavio je portal Business Financing.