Nude godinu besplatnih letova za one koji obrišu sve fotografije s Instagrama

Aviokompanije povremeno nude posebne akcije i raspisuju razne nagradne igre kako bi usrećile svoje korisnike, ali najnovija nagradna igra kompanije JetBlue uključuje neobičnu odredbu.
Nude godinu besplatnih letova za one koji obrišu sve fotografije s Instagrama
Foto: Pixabay
Naime, potrebno je obrisati Instagram profil i postaviti fotografiju kojom promovišete JetBlue kako biste osvojili godinu besplatnih letova.
 
Prema službenim pravilima, sve što treba uraditi jeste objaviti fotografiju s JetBlue hashtagom koristeći predložak na praznom Instagramu, a nakon toga svoj profil treba učiniti javnim kako bi osoblje u marketinškom sektoru kompanije videlo da ste objavili fotografiju pre petka, 8. marta.
 
JetBlue ne navodi zašto je potrebno da vaš Instagram bude očišćen, a važno je istaći da nisu istakli posebna pravila u vezi s mogućnošću arhiviranja fotografija umesto da ih potpuno obrišete. 
 
Takođe, nisu postavili nikakva pravila o aktivnostima u vezi sa Instagram story-em, tako da i dalje možete nastaviti svoje aktivnosti tamo. 
 
Međutim, svi korisnici treba da znaju i to da čak i ako se nađu među tri odabrana dobitnika, i dalje su odgovorni za plaćanje pojedinačnih poreza i naknada za svaki "besplatni" let, prenosi Verge.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.

VIDEO: Grom udario u avion pun putnika

Pilot Itan Vest koji se u nedelju nalazio u blizini aerodroma u Vankuveru uspeo je da snimi kamerom svog telefona redak i opasan incident kada je grom udario u avion.

VIDEO: Izabran najgori aerodrom na svetu

Aerodrom Šarlroa, poznata destinacija niskotarifnih avio-kompanija zbog blizine Briselu, najgori je aerodrom na svetu po broju putnika, objavio je portal Business Financing.