Zlatibor jeftiniji

Zimovanje na Zlatiboru, gde trenutno boravi oko 5.000 turista, biće od nedelje jeftinije za 15 odsto, najavio je savetnik u Turističkoj organizaciji Zlatibora Jovan Pavlović. Prenoćište u privatnom smeštaju, prema novom cenovniku, koštaće osam evra u centru tog turističkog mesta, rekao je on i dodao da se može računati da će na periferiji biti još jeftinije, dok će najniža cena polupansiona u nekom od mnogobrojnih hotela i odmarališta iznositi 1.800 dinara.

Pavlović je ocenio da je prvi deo zimske turističke sezone karakterisala dobra posećenost, naročito tokom novogodišnjih praznika, kada je na Zlatiboru boravilo i do 20.000 turista dnevno, dok je za vreme školskog raspusta taj broj bio nešto manji. Ukoliko se ostvare prognoze meteorologa da će narednih dana pasti sneg, Zlatiborci se nadaju novim gostima kojima bi na raspolaganju bio i Ski centar "Tornik".

Drugi deo zimske sezone na Zlatiboru obeležiće i kongresni turizam, jer već u nedelju u Hotelu "Palisad" počinje tradicionalno Savetovanje agronoma Srbije, koje će okupiti više stotina poljoprivrednih stručnjaka. Istoga dana, u "Čigoti" počinje trodnevno savetovanje finansijskih i računovodstvenih radnika Srbije. "Zimsku sezonu zatvoriće lovci krajem februara, kada se na tradicionalnom Saboru lovaca Srbije i hajci na vuka očekuje nekoliko hiljada učesnika iz zemlje i inostranstva", najavio je Pavlović.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja