Maharadžina palata u Džaipuru se izdaje

Indijski maharadža oglasio je deo svoje palate u Džaipuru na sajtu za izdavanje nekretnina, Airbnb.
Za oko 8.000 dolara po noćenju posetioci će moći da iskuse kraljevski život u 300 godina starom zdanju. Maharadža obećava gostima "inspirativno putovanje u bogatu istoriju, kulturno nasleđe i umetničke tradicije kraljevske porodice Džaipura" tokom njihovog boravka u apartmanu Gadlija.
 
Ponuda uključuje batlera i vodiča koji će biti zadužen za stručno vođenje uključujući šoping turu, turističko razgledanje lokalnih muzeja i druge izlete, a sve je uključeno u cenu.
 
Ovo je prvi put da se palata nudi komercijalno. Raniji posetioci bili su bivši američki predsednik Bil Klinton, princeza Dajana i Džeki Kenedi. Palatu je 1727. izgradio maharadža koji je utemeljio Džaipur -Savai Džai Sing II. Boravak u palati uključuje i lokalne kulinarske specijalitete i nudi predivan pogled na okolne Aravali brežuljke.
 
Zarada od izdavanja apartmana biće uplaćena fondaciji princeze Dijae Kumari koja podržava žene i umetnike u seoskim područjima.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.