"Gušila se" zbog boljeg sedišta u avionu, pa završila u zatvoru

Putnica koja se tokom leta pretvarala da ima zdravstveni problem kako bi dobila bolje sedište, svojim glumatanjem naterala je pilota na prisilno sletanje.
"Gušila se" zbog boljeg sedišta u avionu, pa završila u zatvoru
Foto: Pixabay
Neimenovana putnica letela je iz floridske Pensakole prema Majamiju, pa se za vreme leta osoblju požalila da ima problema s disanjem, objavila je policijska uprava Pensakole.
 
Ali, plan joj se izjalovio, a i stvari su se zakomplikovale jer je pilot odlučio da zatraži prisilno sletanje zbog hitnog slučaja pa je "krenuo" nazad u Pensakolu.
 
Svi putnici su po sletanju evakuisani, uključujući i putnicu koja je izmislila zdravstveni problem kako bi se dokopala boljeg mesta, rekao je portparol policije.
 
Putnica je u pritvoru u skladu sa zakonom države Floride koji omogućuje zadržavanje u zatvoru osoba s mentalnim poteškoćama tokom 72 sata, ako se ustanovi da su zanemarene ili da mogu da naškode sebi i drugima.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.