Oaza luksuza

Veliko plavetnilo neba i mora koje uranja u beli pesak i tropsko rastinje - okruženje je u kome je smešten hotel „Royal Palm" na Mauricijusu. U ovom rizortu gosti će osetiti legendarnu toplinu žitelja ovog ostrva. Gde god da ste, na terasi svog apartmana, u jednom od tri čudesna restorana, ušuškani na plaži ili u luksuznom „klarinsovom" SPA centru, hotelsko osoblje će s potpunom posvećenošću činiti sve da se osećate kao kod kuće.

Mala hotelska plaža je savršeno mesto za sedenje i gledanje u kristalno bistru vodu. Ovaj hotel je mitska adresa Mauricijusa, na jednoj od najlepših ostrvskih plaža, kao stvoren za potpunu relaksaciju duha i tela. Hotel odiše diskretnim i rafiniranim luksuzom, s potpuno očuvanom privatnošću. Sofisticirani dekor i nameštaj čine smeštaj još ugodnijim. Svi apartmani su dekorisani u toplim prirodnim tonovima, s luksuznim mermernim kupatilima. Zidovi su puni suvenira koji im daju poseban šarm. Detaljima se naročito posvećuje pažnja: svakog jutra korpom svežeg egzotičnog voća poželeće vam se dobar dan. Kada je o kuhinji reč, čine je najbolji sastojci iz sveta i najbolji ostrvski proizvodi. U vrhunskoj hrani može da se uživa u jednom od tri fascinantna restorana, i to uz tradicionalni šou ili zvuke džeza.

„Klarinsov" SPA izgleda kao sa Matisove slike. Elegantan enterijer odvodi posetioce na zadivljujući Orijent svojim toplim bojama: varijacije crvene, senke narandžaste i oker... svi detalji su pažljivo odabrani kako bi atmosferi dali dah misterije, šarma, bogatstva i elegancije. Luksuz je svuda i u njemu može da se uživa čim se stupi na ostrvo. Na aerodromu goste će sačekati vozač s hotelskim „rols rojsom" - „srebrnim fantomom". Ovaj automobil posebno napravljen za potrebe hotela stvarno je i čudesna mogućnost za otpočinjanje nezaboravnog odmora na Mauricijusu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.